Προϊόντα Physiomer

Το PHYSIOMER® καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα αποτελεσματικά και με ήπιο τρόπο, ενυδατώνει και ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση &  βοηθά επίσης στην πρόληψη των κρυολογημάτων και της ρινοφαρυγγίτιδας, των υποτροπών καθώς και των ΩΡΛ επιπλοκών.

Physiomer Λογότυπο

Ξεχωρίζει από τα ανταγωνιστικά του προϊόντα προσφέροντας διαλύματα ρινικής υγιεινής από 100% θαλασσινό νερό, των οποίων η αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ανεκτικότητα έχει καταδειχθεί σε τυχαιοποιημένες κλινικές μελέτες. Η άριστη ανεκτικότητά τους είναι εγγυημένη, καθώς τα προϊόντα PHYSIOMER® δεν περιέχουν συντηρητικά ή χημικές ουσίες, αλλά μόνο φυσικά, υψίστης ποιότητας συστατικά. Όντας ευχάριστα στη χρήση και χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μακροπρόθεσμα, τα προϊόντα PHYSIOMER® μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε μόνα τους ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή, χωρίς γνωστές μέχρι σήμερα ανεπιθύμητες ενέργειες:

Καμία επίδραση σε άλλες φυσιολογικές λειτουργίες
Καμία αλληλεπίδραση με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα
Χωρίς κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων**
Δεν προκαλεί φαινόμενα εξάρτησης
Τα προϊόντα Laboratoire de la Mer κρίνονται ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα που πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά σε ότι αφορά την υγεία τους, δηλ. βρέφη, παιδιά, έγκυες γυναίκες. πάσχοντες από αλλεργίες και ηλικιωμένους.

Ενεργά φίλτρα

Διαθεσιμότητα : 39 σε απόθεμα

Υπέρτονο ρινικό σπρέι για τον καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας.
Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών, έγκυες γυναίκες και γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας

Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Ισότονες αμπούλες για τον ήπιο καθαρισμό της μύτης του βρέφους, των ρoυθουνιών και των βλεφάρων.. Καθαρίζουν, ενυδατώνουν και ελευθερώνουν τις ρινικές κοιλότητες.

Physiomer Express Δρα σε 2 Λεπτά 20ml

Τιμή 6,43 €
Προσθήκη στο καλάθι
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Αποτελεσματική φυσική εναλλακτική λύση αντί των παραδοσιακών αποσυμφορητικών, προσφέροντας ανακούφιση σε μόλις 2 λεπτά1 και αποκαθιστώντας την αναπνοή, με φυσικό τρόπο, χωρίς να προκαλεί εξάρτηση3.