Ενεργά φίλτρα

Διαθεσιμότητα : 7 σε απόθεμα

natural DENTAL CARE

Οδοντόκρεμα total

με δύοσμo & πρόπολη

 

98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ

Frezyderm SensiTeeth Kids Mouthwash 250ml

Τιμή 6,08 €
Διαθεσιμότητα : 3 σε απόθεμα
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. 
Διαθεσιμότητα : 11 σε απόθεμα

Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με ενισχυμένη σύνθεση Φθορίου 1.000 ppm και Ασβεστίου, ασφαλή για τον στοματικό βλενογόνο που προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα!

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Στοματικό Διάλυμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,014%, για διαρκή προστασία και έλεγχο των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας.

PlacAway Thera Plus Οδοντόκρεμα 75ml

Τιμή 9,11 €
Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,2%, για την αποτελεσματική απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας και την αναστολή του επανασχηματισμού της.

Διαθεσιμότητα : 3 σε απόθεμα

Ανακουφίστε τον πόνο των αφθών στο στόμα του παιδιού σας με το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel. Το απαλό του στοιχείο καλμάρει και επουλώνει, παρέχοντας άμεση ανακούφιση. Η ειδική φόρμουλα του είναι ασφαλής και κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την άνεση που χρειάζεται.

Intermed Chlorhexil 0.20% Στοματικό Διάλυμα 250ml

Τιμή 8,73 €
Διαθεσιμότητα : 27 σε απόθεμα

Στοματικό διάλυμα με περιεκτικότητα σε χλωρεξιδίνη 0.20% για τον δραστικό έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας.

Intermed Chlorhexil 0.12% Στοματικό Διάλυμα 250ml

Τιμή 8,73 €
Διαθεσιμότητα : 17 σε απόθεμα

Στοματικό διάλυμα με χλωρεξιδίνη 0.12% εξουδετερώνει την οδοντική μικροβιακήη πλάκα, φροντίζει τα ερεθισμένα και αιμοραγούντα ούλα και καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.

Intermed Chlorhexil-F Στοματικό Διάλυμα 250ml

Τιμή 8,75 €
Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα

Φθοριούχο στοματικό διάλυμα, με ήπια αντισηπτική δράση για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση της στοματικής κοιλότητας, τον αποτελεσματικό έλεγχο της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας, τη ενδυνάμωση της αδαμαντίνης των δοντιών και την ενεργοποίηση του αμυντικού συστήματος των ούλων χάρη στη ποικιλία βοτάνων που υπάρχουν στη σύνθεσή του. 

Intermed Chlorhexil 0.20% Gingival Gel 30ml

Τιμή 7,66 €
Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Chlorhexil Gel στοματική γέλη για την προστασία των ούλων και του στοματικού βλεννογόνου μετά από περιοδοντικές εργασίες, χειρουργικές επεμβάσεις.

Colgate Periogard Plus 75ml

Τιμή 7,05 €
Προσθήκη στο καλάθι
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης για μείωση της πλάκας, της ουλίτιδας και της αιμορραγίας των ούλων, και για τον έλεγχο της κακοσμίας του στόματος.

Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Η UNIDENT® Whitening Professional Toothpaste είναι μια λευκαντική οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, καθώς περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο. Αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις επιφανειακές δυσχρωμίες και ταυτόχρονα ενδυναμώνει την αδαμαντίνη καθώς της προσφέρει φθόριο και τον απαραίτητο δομικό υδροξυαπατίτη.

Intermed Chlorhexil Extra Στοματικό Διάλυμα 250ml

Τιμή 9,26 €
Διαθεσιμότητα : 6 σε απόθεμα

Το Chlorhexil Extra Mouthwash χάρη στον μοναδικό συνδυασμό τριών αντιμικροβιακών παραγόντων, της χλωρεξιδίνης, της τρικλοζάνης και του CPC, σχεδιαστηκε για να προσφέρει εντατική & ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία μακράς διάρκειας δράσης ιδιαίτερα σε περιπτώσεις χειρουργικών ή γναθοχειρουργικών επεμβάσεων και εμφυτευμάτων ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει άμεσα και προστατεύει αποτελεσματικά από ερεθισμούς και φλεγμονές.

Eludril Classic Στοματικό διάλυμα 500ml

Τιμή 16,60 €
Διαθεσιμότητα : 34 σε απόθεμα

Στοματικό διάλυμα χλωροεξιδίνης 500ml OIKONOMIKH ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

Αντιβακτηριακό στοματικό διάλυμα.

Η Χλωρεξιδίνη είναι ένας αντιμικροβιακός παράγοντας, που καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια τα οποία βρίσκονται στην πλάκα και στην πέτρα. Η  μεγάλης διάρκειας δράση της εξασφαλίζει την υγιεινή του στόματος και των ούλων. Συνιστάται η χρήση του μετά από θεραπείες περιοδοντίτιδας και χειρουργικές οδοντιατρικές επεμβάσεις.

Eludril Perio Στοματικο διάλυμα 300ml

Τιμή 10,63 €
Διαθεσιμότητα : 35 σε απόθεμα

Το  ELUPERIO είναι ένα στοματικό διάλυμα το οποίο περιέχει διγλουκονική χλωρεξιδίνη 0,12%, η οποία είναι μια ουσία αναγνωρισμένη στην Οδοντιατρική καθώς συμβάλλει στη μείωση της βακτηριακής πλάκας και στη μείωση των βακτηρίων της στοματικής κοιλότητας από το 1ο λεπτό.

Διαθεσιμότητα : 24 σε απόθεμα

Μια οδοντόβουρτσα εξαιρετικά μαλακή, η οποία είναι ιδανική για άτομα με ευαίσθητα ούλα ή δόντια. Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια καθαρίζοντάς τα τέλεια, χωρίς να τραυματίζει τα ερεθισμένα ούλα. Χάρη στον εύκαμπτο λαιμό της, επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και των εσωτερικών επιφανειών των δοντιών μας.

Elgydium CLINIC 20/100 Μέτρια μαλακή οδοντόβουρτσα

Τιμή 7,25 €
Διαθεσιμότητα : 14 σε απόθεμα

Καθημερινή προστασία

Μια οδοντόβουρτσα μέτρια μαλακή η οποία είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια καθαρίζοντάς τα τέλεια χωρίς να τραυματίζει τα ούλα μας.

Τέλος, χάρις τον εύκαμπτο λαιμό της μας επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και των εσωτερικών επιφανειών των δοντιών μας.

Elgydium Professional Technology Brush & Care 25/100 Οδοντόβουρτσα

Τιμή 7,25 €
Διαθεσιμότητα : 11 σε απόθεμα

Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια καθαρίζοντάς τα τέλεια χωρίς να τραυματίζει τα ούλα μας.

Διαθεσιμότητα : 3 σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της εταιρείας Power Health.

Το προσωπικό χαμόγελο του καθενός αποτελεί δείκτη της ευτυχίας και της ευεξίας του. Μέσω αυτού εκφράζονται όχι μόνο η υγεία αλλά και τα συναισθήματα.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Πρόκειται για φυσικό στοματικό διάλυμα Mastident, το οποίο περιέχει μαστίχα και βασιλικό. Χρησιμοποιείται για την καθημερινή υγιεινή του στόματος, η οποία αποτελεί σημαντική υπόθεση.

PlacAway Thera Gel 35ml

Τιμή 11,24 €
Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Gel για τοπική χρήση

Συμβάλλει στον αποτελεσματικό και ταχύ έλεγχο της μικροβιακής πλάκας, στα δόντια, ούλα και περιεμφυτευματικούς ιστούς.

Διγλυκονική χλωρεξιδίνη 0,2%, Υαλουρονικό οξύ 0,1%

Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα

7 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη - 1 πλήρης οδοντόκρεμα για την ευαισθησία

Η οδοντική ευαισθησία μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι τα  δόντια σας είναι ευάλωτα λόγω φθοράς του σμάλτου ή υποχώρησης των ούλων. Οι οδοντίατροι γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από το να αντιμετωπίσετε απλά τον πόνο.

Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Corega Whitening καταπολεμά το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν κακοσμία, απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες και δρα σε 5 λεπτά.

Διαθεσιμότητα : 3 σε απόθεμα

H BLACK IS WHITE μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα φυσικής λεύκανσης με ενεργό άνθρακα. Επαναφέρει το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών με ήπιο τρόπο, χωρίς να φθείρει το σμάλτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή οδοντόκρεμα, χωρίς κανένα περιορισμό. Με δροσερή γεύση λεμονιού!

Elgydium Οδοντόβουρτσα Inspiration Medium

Τιμή 7,25 €
Διαθεσιμότητα : 8 σε απόθεμα

Η οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Inspiration έχει μοντέρνο και κομψό design και διαφορετικά μήκη ινών για αποτελεσματικότερο βούρτσισμα. Διαθέτει διάφανη και εργονομική λαβή, λεπτή κεφαλή και ίνες από TYNEX που δεν τραυματίζουν τα δόντια και τα ούλα.

Διαθεσιμότητα : 19 σε απόθεμα

Η ELGYDIUM Anti-plaque βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας και πέτρας, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ούλων.

Frezyderm Whitening Toothpaste Λευκαντική Οδοντόκρεμα 75ml

Τιμή 4,91 €
Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα

Λευκαντική δράση αποδεδειγμένη σύμφωνα με τον δείκτη FT/PAV
Νεώτερης τεχνολογίας άρωμα που χαρίζει παρατεταμένη γεύση και δροσιά
Με Φθόριο 1.450ppm

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Στοματικό διάλυμα για ενισχυμένη δράση κατά της μικροβιακής πλάκας. Με θεραπευτική και κλινικά αποτελεσματική συγκέντρωση Χλωρεξιδίνης 0,2% για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας, της ουλίτιδας και κατάλληλο μετεγχειρητικά. Χωρίς οινόπνευμα

Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Με καινοτόμο σύνθεση  που επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα τη μειωμένη παραγωγή σιέλου που ευθύνεται για τα συμπτώματα ξηροστομίας.

Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα

Με Φθόριο 1.000ppm

Οδοντόκρεμα για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Η συνεργική δράση ειδικά επιλεγμένων συστατικών αποκαθιστά τη λειτουργία του σιελογόνου αδένα,  επαναφέροντας και ενισχύοντας τη  φυσική ενυδάτωση και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηροστομίας

Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα

Με Φθόριο 250ppm

Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την καθημερινή  αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου που αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη οσμή που προκαλούν οι θειούχες πτητικές ενώσεις που σχηματίζονται στα ούλα και στη γλώσσα.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Η προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου δρα κατά της δυσάρεστης οσμής που προκαλείται στη στοματική κοιλότητα από την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Με Φθόριο 1.450ppm

Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής (χαλίτωση). Με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που καταπολεμά τη δράση των Gram- βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων που αποτελούν την κύρια αιτία της κακοσμίας.

Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα

Με ευχάριστη δροσερή γεύση που διαρκεί
Με Φθόριο 1.450ppm
Χωρίς γλουτένη

Οδοντόπαστα για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Με καινοτόμο τεχνολογία ενεργού πολυμερούς, που εγκλωβίζει τα ενεργά συστατικά της και προσκολλάται στη στοματική κοιλότητα, ώστε να ενισχύει αλλά και να παρατείνει τη διάρκεια δράσης τους.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Με ευχάριστη δροσερή γεύση που διαρκεί
Με Φθόριο 250ppm

Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Με καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό ενεργών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων που προστατεύει από το σχηματισμό πλάκας και πέτρας. 

Διαθεσιμότητα : 5 σε απόθεμα

Νεώτερης τεχνολογίας άρωμα που χαρίζει παρατεταμένη γεύση και δροσιά
Με Φθόριο 1.450ppm

Οδοντόπαστα για άμεση λεύκανση και αστραφτερό χαμόγελο. Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.