Το PharmaNatura.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας: ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛ.ΤΡΑΝΟΥΔΗ Ο.Ε.

Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα.
Στις σελίδες του, ο επισκέπτης θα βρει επώνυμα ποιοτικά προϊόντα για Υγεία, Πρόληψη, Ευεξία και Ομορφιά, σε τιμές προσιτές για όλους.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μεταξύ άλλων θα βρείτε: καλλυντικά, αντηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, διαγνωστικές συσκευές, ομοιοπαθητικά, ορθοπεδικά, μακιγιάζ, προϊόντα για την τριχόπτωση, το αδυνάτισμα, το άγχος, την κατάθλιψη, το σεξ, τη χοληστερίνη, τους διαβητικούς, τους αθλητές, τα παιδιά, τη νέα μαμά, την εγκυμοσύνη και πολλά άλλα προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση όλης της οικογένειας.

Μέσα σε ένα περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένο να είναι φιλικό, λειτουργικό και απόλυτα ασφαλές για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ο επισκέπτης μπορεί πολύ εύκολα να πλοηγηθεί και να πραγματοποιήσει τις αγορές του ευχάριστα. 

Τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα στο χώρο σας με εταιρεία courier, σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και χωρίς επιβάρυνση εξόδων προετοιμασίας & μεταφοράς Μπορείτε να κάνετε τις αγορές και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή.

Το φαρμακείο μας, που αποτελεί την φυσική μας έδρα, ιδρύθηκε για πρώτη φορά, το 1988 και από τότε λειτουργεί αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα.
Βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στο Ψυχικό και λειτουργεί με τη νομική μορφή των συστεγασμένων φαρμακείων.

Αρχή μας είναι η εξυπηρέτηση με η υπευθυνότητα και γνώση, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά!
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα του PharmaNatura, βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε κάθε σας ανάγκη, με σύγχρονες, ποιοτικές υπηρεσίες και όλες τις απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τις επιστημονικές γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της υγείας.

Επισκεφθείτε τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας φαρμακείου και ζήστε την εμπειρία σ' ένα νέο κόσμο Υγείας, Ευεξίας & Ομορφιάς!!!!!

Είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε!
Η ομάδα του www.pharmanatura.gr

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τον Ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.