Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA

Ενεργά φίλτρα

Frezyderm Baby Gums Gel Τζελ για τα Ούλα του Μωρού 25ml

Κανονική τιμή 10,44 € Τιμή 7,31 € -30%
Αγορά
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Απόλυτα ασφαλές χωρίς φαρμακευτικές ουσίες -Χωρίς αλκοόλη, parabens, άρωμα, χρώματα, ζάχαρη και σακχαρίνη

Απαλό gel που προσφέρει άμεση ανακούφιση στα βρεφικά ούλα κατά την πρώτη οδοντοφυΐα. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό φυτικών συστατικών, όπως Γαρυφαλέλαιο, Γλυκύριζα, Μύρο και Άρνικα, που αντιμετωπίζει τα δυσάρεστα συμπτώματα που εμφανίζονται όταν ανατέλλουν τα πρώτα δοντάκια. 

Frezyderm SensiTeeth Kids Toothpaste 1000ppm με γεύση Φράουλα 50ml

Κανονική τιμή 7,10 € Τιμή 4,97 € -30%
Αγορά
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με ενισχυμένη σύνθεση Φθορίου 1.000 ppm και Ασβεστίου, ασφαλή για τον στοματικό βλενογόνο που προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα!

Frezyderm SensiTeeth Kids Mouthwash 250ml

Κανονική τιμή 8,69 € Τιμή 6,08 € -30%
Αγορά
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. 

Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel Τζελ για τις Άφτρες στα Παιδιά 25ml

Κανονική τιμή 11,82 € Τιμή 8,27 € -30%
Αγορά
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Ανακουφίστε τον πόνο των αφθών στο στόμα του παιδιού σας με το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel. Το απαλό του στοιχείο καλμάρει και επουλώνει, παρέχοντας άμεση ανακούφιση. Η ειδική φόρμουλα του είναι ασφαλής και κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την άνεση που χρειάζεται.

Frezyderm SensiTeeth Epismalto Toothpaste 1.450ppm 50ml

Κανονική τιμή 8,74 € Τιμή 6,12 € -30%
Αγορά
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Παιδική οδοντόκρεμα φυσικής επισμάλτωσης με Φθόριο 1.450 ppm και ΑσβέστιοΕνισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και σταματά την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια, τους ερεθισμούς των ούλων και τον στοματικό βλενογόννο.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Οδοντόπαστα για παιδιά 7-12 ετών.Σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει στα δόντια του παιδιού την απαραίτητη ποσότητα φθορίου για αποτελεσματική προστασία.