Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 4,00 € - 12,00 €

Σειρές

Σειρές

Ενεργά φίλτρα

Frezyderm SensiTeeth Kids Mouthwash 250ml

Τιμή 6,08 €
Διαθεσιμότητα : 7 σε απόθεμα
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα ειδικό για παιδιά. Ο μοναδικός συνδυασμός Φθορίου και Ασβεστίου μειώνει την τερηδόνα και ενισχύει την αδαμαντίνη. 
Διαθεσιμότητα : 9 σε απόθεμα

Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με ενισχυμένη σύνθεση Φθορίου 1.000 ppm και Ασβεστίου, ασφαλή για τον στοματικό βλενογόνο που προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα!

Frezyderm Baby Gums Gel Τζελ για τα Ούλα του Μωρού 25ml

Τιμή 7,31 €
Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα

Απόλυτα ασφαλές χωρίς φαρμακευτικές ουσίες -Χωρίς αλκοόλη, parabens, άρωμα, χρώματα, ζάχαρη και σακχαρίνη

Απαλό gel που προσφέρει άμεση ανακούφιση στα βρεφικά ούλα κατά την πρώτη οδοντοφυΐα. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό φυτικών συστατικών, όπως Γαρυφαλέλαιο, Γλυκύριζα, Μύρο και Άρνικα, που αντιμετωπίζει τα δυσάρεστα συμπτώματα που εμφανίζονται όταν ανατέλλουν τα πρώτα δοντάκια. 

Frezyderm SensiTeeth Epismalto Toothpaste 1.450ppm 50ml

Τιμή 5,74 €
Διαθεσιμότητα : 6 σε απόθεμα

Παιδική οδοντόκρεμα φυσικής επισμάλτωσης με Φθόριο 1.450 ppm και ΑσβέστιοΕνισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και σταματά την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια, τους ερεθισμούς των ούλων και τον στοματικό βλενογόννο.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Ανακουφίστε τον πόνο των αφθών στο στόμα του παιδιού σας με το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel. Το απαλό του στοιχείο καλμάρει και επουλώνει, παρέχοντας άμεση ανακούφιση. Η ειδική φόρμουλα του είναι ασφαλής και κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο παιδί σας την άνεση που χρειάζεται.

Elgydium Οδοντόκρεμα Junior Bubble 50ml

Τιμή 6,18 €
Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα

Οδοντόπαστα για παιδιά 7-12 ετών.Σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει στα δόντια του παιδιού την απαραίτητη ποσότητα φθορίου για αποτελεσματική προστασία.