Προϊόντα Genesis Grigoriadis

Το σωστό βήμα για … άνετο βάδισμα

Η “Γεώργιος Γρηγοριάδης και Σια Ε.Ε.” αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εισαγωγικές εταιρίες στον κλάδο του υποδήματος με προσανατολισμό πάντα στην αγορά του ανατομικού υποδήματος. Το 1989 η “Γεώργιος Γρηγοριάδης και Σια Ε.Ε.” εισάγει στην Ελληνική αγορά ανατομικά υποδήματα υψηλής ποιότητας. Το πρώτο βήμα είχε γίνει και η αποδοχή της αγοράς έκτοτε παραμένει σταθερά μεγάλη.

gensis logo

Αυτό συνέβη διότι η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προμηθεύει το ευρύτατο δίκτυο των πελατών της, με υποδήματα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελειότερες προδιαγραφές ποιότητας. Επιπλέον, τα υποδήματα μας έχουν επιλεγεί με βασικό προσανατολισμό να δημιουργούν ευχαρίστηση στον πελάτη, τόσο για την μοναδική τους άνεση και εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους όσο και για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους.

Δεν είναι όμως μόνον η ποιότητα των υποδημάτων μας αυτό που μας χαρακτηρίζει. Είναι και η πελατοκεντρική μας αντίληψη. Δραστηριοποιούμαστε δηλαδή παρέχοντας συνέπεια, ειλικρίνεια, ενδιαφέρον, αντίληψη της αγοράς και αξιοπιστία. Ο συνδυασμός αυτός μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό μας, και μας αναδεικνύει διαρκώς. Αυτά τα χαρακτηριστικά διέπουν την εταιρείας μας και όσους εργάζονται σε αυτήν.

Η «GENESIS GRIGORIADIS» πλέον εισάγει και διανέμει με αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά τα υποδήματα των γνωστών οίκων EMANUELE, COQUET, SUAVE, RoyHobbs , LAZAR & LUCA, Naturata, GELATO, Podowell και τέλος των AWP. Με τις άρτιες συλλογές της κάθε πελάτης γνωρίζει ότι η «GENESIS GRIGORIADIS» καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του.

Ενεργά φίλτρα