Καρδιοπροστασία - PharmaNatura.gr

ΦΙΛΤΡΑ

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  • Προβολή
  ανά σελίδα
  • -10%

   Αντιμετώπιση υπέρτασης, στηθάγχης

   Αντιμετώπιση υπέρτασης, στηθάγχης

   17,80€ 16,02€
  • -30%

   Superfoods Άοσμο Σκόρδο  Συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων αρτηριακής πίεσης Συμβάλλει στη διατήρηση χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα Παραδοσιακή χρήση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία από το οξειδωτικό stress Συμβάλλει στην υγεία του καρδιαγγειακού

   Superfoods Άοσμο Σκόρδο  Συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών...

   14,90€ 10,43€
  • -10%

   ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης Υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων

   ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου...

   18,50€ 16,65€
  • -20%

   Μία κάψουλα την ημέρα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύει τα αγγεία και αποτοξινώνει τον οργανισμό.  

   Μία κάψουλα την ημέρα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος,...

   10,70€ 8,56€
  • -10%

   Αγκινάρα (Cynara scolymus I.) - ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης Υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίωνΤαραξάκο (Taraxacum officinale) - ΕνδείξειςΧωνευτικό Διουρητικό Αποτοξινωτικό ΧολαγωγόΜπόλντο (Peumus boldus MOL.) - ΕνδείξειςΤονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου κύστεως Αποτοξίνωση

   Αγκινάρα (Cynara scolymus I.) - ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό...

   19,60€ 17,64€
  • -25%

   Το συμπλήρωμα διατροφής L-Lysine 500mg της Quest παρέχει 500mg του αμινοξέος L-λυσίνη ανά κάψουλα.

   Το συμπλήρωμα διατροφής L-Lysine 500mg της Quest παρέχει 500mg του...

   16,60€ 12,45€
  • -25%

   To συμπλήρωμα διατροφής Cod Liver Oil 1000mg της Quest περιέχει 1000mg μουρουνέλαιου ανά κάψουλα που αποδίδει τα δραστικά αντιφλεγμονώδη ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA & DHA μαζί με βιταμίνες A, D και E.

   To συμπλήρωμα διατροφής Cod Liver Oil 1000mg της Quest περιέχει...

   9,20€ 6,90€
  • -25%

   Το Kyolic Garlic 600mg Aged Garlic Extract της Quest παρέχει γενική υποστήριξη του ανοσοποιητικού και του κυκλοφορικού συστήματος. 

   Το Kyolic Garlic 600mg Aged Garlic Extract της Quest παρέχει γενική...

   23,75€ 17,81€
  • -40%

   To Omegazon της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένο από Νορβηγικά ιχθυέλαια μοριακής απόσταξης, ώστε να αποδίδει πλήρη συγκέντρωση πολυα-κόρεστων λιπαρών οξέων EPA / DHA στην ελεύθερη μορφή τους, για καλύτερη πέψη & αφομοίωση, που συντελούν στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, των θρομβώσεων & στη καλή καρδιαγγειακή λειτουργία. 

   To Omegazon της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένο από...

   17,14€ 10,28€
  • -40%

   Συμβάλλει στη καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και της καρδιάς Τα ωμέγα 3 και 6 είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα που δεν μπορούν να κατασκευαστούν από το σώμα και πρέπει να ληφθούν μέσω της διατροφής ή συμπληρωμάτων.

   Συμβάλλει στη καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και της καρδιάς Τα...

   30,00€ 18,00€
  • -40%

   Έλαιο Σολωμού σε κάψουλες για την καλή κατάσταση του κυκλοφορικού, την καλή υγεία της καρδιάς

   Έλαιο Σολωμού σε κάψουλες για την καλή κατάσταση του κυκλοφορικού,...

   23,99€ 14,39€
  • -35%

   Το VITAL Cardio® είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα.

   Το VITAL Cardio® είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής,...

   19,09€ 12,41€
  • -40%

   Για δυνατή καρδιά, καλό κυκλοφορικό και χαμηλή χοληστερίνη HEARTMAX

   Για δυνατή καρδιά, καλό κυκλοφορικό και χαμηλή χοληστερίνη HEARTMAX

   33,20€ 19,92€
  • -40%

   Το Mag Citra της Health Aid είναι υψηλής καθαρότητας σύνθεση μαγνησίου με κιτρικό οξύ, που δημιουργεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή μαγνησίου, απαραίτητο στον οργανισμό γιατί μετέχει σε περισσότερες από 300 μεταβολικές λειτουργίες και βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των κραμπών, στους μυϊκούς ή νευρικούς σπασμούς και στα τραβήγματα.

   Το Mag Citra της Health Aid είναι υψηλής καθαρότητας σύνθεση...

   22,20€ 13,32€
  • -40%

   Το  green  tea της  HealthAid παρασκευάζεται πολύ προσεκτικά από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος τσαγιού, που προέρχεται από οργανικές καλλιέργειες ώστε να διατηρεί την καθαρότητα του.

   Το  green  tea της  HealthAid παρασκευάζεται πολύ προσεκτικά από...

   27,20€ 16,32€
  • -40%

   Υψηλής ποιότητας εκχύλισμα πράσινου τσαγιού από οργανικές καλλιέργιες. Ισχυρό αντιοξειδωτικό.  Διατηρεί τη χοληστερίνη στα φυσιολογικά επίπεδα. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και τις καύσεις στη θεραπεία γι' αδυνάτισμα. Η αποτελεσματική δράση του οφείλεται στην πολύ υψηλή αναλογία από πολυφαινόλες (κατεχίνες και επιγκαλοκατεχίνες), δηλ. τα ενεργά συστατικά...

   Υψηλής ποιότητας εκχύλισμα πράσινου τσαγιού από οργανικές...

   22,70€ 13,62€
  • -25%

   Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin E 400 i.u. της Quest παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη Ε φυσικής πηγής, η οποία ως ισχυρό αντιοξειδωτικό προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον. Επίσης, υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε...

   Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin E 400 i.u. της Quest παρέχει στον...

   14,30€ 10,73€
  • -25%

   Τα συστατικά του Ginkgo Biloba προάγουν την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου και των άνω και κάτω άκρων. To Ginkgo Biloba πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μνήμης και της πευματική απόδοσης και να καθυστερήσει την εμφάνιση ή την εξέλιξη της άνοιας, ειδικά αν ληφθεί σε αρχικά στάδια.

   Τα συστατικά του Ginkgo Biloba προάγουν την καλή κυκλοφορία του...

   23,86€ 17,90€
  • -30%

   Ανήκει στην οικογένεια των βιταμινών Β και υπάρχει σε μικρές ποσότητες ή και καθόλου στους ανθρώπους που δεν καταναλώνουν κόκκινο κρέας. Η βιταμίνη Β12 είναι ένα περίπλοκο μόριο, του οποίου συστατικό είναι το μέταλλο Κοβάλτιο.  Κυρίως επιταχύνει την αναγέννηση του μυελού των οστών και των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

   Ανήκει στην οικογένεια των βιταμινών Β και υπάρχει σε μικρές...

   21,16€ 14,81€
  • -30%

   Η Ταυρίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά θειικά αμινοξέα, και μπορεί να συντεθεί στο σώμα από την Κυστεΐνη με την συνεργική δράση της Βιταμίνης Β6.

   Η Ταυρίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά θειικά αμινοξέα, και μπορεί...

   20,52€ 14,36€
  • -30%

   Τα πιο σημαντικά δραστικά συστατικά του Cod Liver Oil είναι τα δύο λιπαρά οξέα, EPA και DHA. Αυτά είναι Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα τα οποία είναι σημαντικά στα εξής: • Στη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς • Στη διατήρηση της κινητικότητας των αρθρώσεων • Στη διατήρηση της υγείας του δέρματος

   Τα πιο σημαντικά δραστικά συστατικά του Cod Liver Oil είναι τα δύο...

   29,41€ 20,59€
  • -30%

   Η φόρμουλα παρέχει εξαιρετικά επίπεδα ωμέγα 3, 6 και 9 και περιλαμβάνει επίσης και 5μg βιταμίνης D3. Μια βιταμίνη γνωστή για την υποστήριξη της στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

   Η φόρμουλα παρέχει εξαιρετικά επίπεδα ωμέγα 3, 6 και 9 και...

   38,47€ 26,93€
  Εμφανίζονται 1 - 24 από 58 προϊόντα

  Ενημέρωση: Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει για 2η φορά η χώρα μας λόγω της πανδημίας του Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις!