- -30%
- ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
- ΜΑΡΚΕΣ add remove
- ΕΠΟΧΙΚΑ add remove
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
addremove
- Πρόσωποaddremove
- Ενυδάτωσηaddremove
- Αντιγήρανση & Σύσφιξηaddremove
- Ακμή / Λιπαρότητα
- Καθαρισμός - Περιποίησηaddremove
- Χείληaddremove
- Πανάδες - Καφέ κηλίδες
- Κρέμες Ματιώνaddremove
- Σώμαaddremove
- Γυναικεία Τριχόπτωσηaddremove
- Μαλλιάaddremove
- Ευαίσθητη Περιοχήaddremove
- Μακιγιάζaddremove
- Πρόσωποaddremove
- ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ addremove
-
ΑΝΔΡΑΣ
add remove
- Μαλλιά add remove
-
ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ
add remove
-
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
add remove
-
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
add remove
Solgar CoQ-10 30mg 60 φυτικές κάψουλες
Κωδικός: 033984009325
Δείτε όλα τα προϊόντα SolgarAντιοξειδωτική δράση. Παραγωγή ενέργειας ΑΤΡ. Ενίσχυση καρδιαγγειακής λειτουργίας.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Το συνένζυμο Q10 ένα δραστικό θρεπτικό συστατικό το οποίο βοηθά στη κυτταρική παραγωγή ενέργειας και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των βλαπτικών ελευθέρων ριζών. Είναι ένας μεταβολίτης που συμμετέχει στην αλυσίδα των αναπνευστικών ενζύμων και των μιτοχονδρίων του κυττάρου για τη παραγωγή ενέργειας σε μορφή ATP. Με τον τρόπο αυτό διατηρεί τη καλή ενεργειακή κατάσταση των κυττάρων και κατ' επέκταση ενισχύει την ενέργεια, τη ζωτικότητα και την ευεξία ολόκληρου του οργανισμού. Το συνένζυμο Q10 έχει καρδιοτονωτική δράση αφού προστατεύει το μυοκάρδιο και επιπλέον είναι ένα δραστικό αντιγηραντικό συστατικό, που ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα.
Συστατικά ανά κάψουλα
Coenzyme Q-10 (as ubiquinone)
Οδηγίες χρήσης
1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Aντιοξειδωτική δράση. Παραγωγή ενέργειας ΑΤΡ. Ενίσχυση καρδιαγγειακής λειτουργίας.
Προϊόντα στην ίδια κατηγορία
Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες , ενισχύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες και διατηρώντας υγιή τα κύτταρα, τα καθιστούν πιο ανθεκτικά.
Aυξημένη αντιοξειδωτική προστασία.- Ενίσχυση ορμονικού.- Καρδιαγγειακή υγεία.
Η βιταμίνη Β-2 είναι γνωστή και ως ριβοφλαβίνη και ανακαλύφθηκε το 1930. Είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία παρέχεται στον οργανισμό μας μέσω της διατροφής. Πλούσιες πηγές ριβοφλαβίνης περιέχονται στο γάλα, στο τυρί, στο βοδινό κρέας, στα αυγά και στα δημητριακά ολικής αλέσεως. Παρ’όλ’αυτά, 22% των γυναικών και 12% των ανδρών, λαμβάνουν ποσότητες χαμηλότερες της προτεινομένης πρόσληψης. Αν η έλλειψη της ριβοφλαβίνης αυξηθεί, μπορεί να προκαλέσει διαβρώσεις και πληγές στις γωνίες του στόματος, καθώς και δακρύρροια, αίσθημα καύσους και κνησμού στους οφθαλμούς.
