• -25%
    Quest - VITAMIN E 400IU MIXED TOCOPHEROLS, 60CAPS

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin E 400i.u. της Quest παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη Ε φυσικής προέλευσης, η οποία ως ισχυρό αντιοξειδωτικό προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον.

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin E 400i.u. της Quest παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη Ε φυσικής προέλευσης, η οποία ως ισχυρό αντιοξειδωτικό προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον. Η βιταμίνη Ε υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, διατηρεί και ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτελεί ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό. Η καθημερινή λήψη βιταμίνης Ε είναι απαραίτητη διότι ο οργανισμός δεν μπορεί να τη συνθέσει.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης:

- Φυσική αναλογία μίγματος τοκοφερολών για αυξημένη δράση της βιταμίνης E: άλφα, βήτα, γάμμα και δέλτα τοκοφερόλες (όπως εμφανίζεται στη φύση) 

- Περιέχει φυσική πηγή βιταμίνης E 

- Κάψουλα που δεν περιέχει γλυκερόλη

- Διαθέσιμη εναλλακτική κάψουλα κατάλληλη για χορτοφάγους.

Δοσολογια: Μια κάψουλα την ημέρα με ένα γεύμα.

Μια κάψουλα παρέχει:

Μίγμα τοκοφερολών500mg

Αποδίδει:

Βιταμίνη c  268mg (400 i.u.)

Έκδοχα 

Ζελατίνη (κέλυφος της κάψουλας) 

Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος της κάψουλας για τους χορτοφάγους) 

Δεν περιέχει: Υδρογονωμένα λίπη, συνθετικά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, προστιθέμενο άμυλο, σουκρόζη, λακτόζη ή αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη (η μορφή για χορτοφάγους δεν περιέχει ζωικές ουσίες).

5205965106087
10 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: