- -30%
Βοηθάει στο σχηματισμό του κολλαγόνου και στη σύνθεση της πρωτεϊνης στα κύτταρα.
Κωδικός: 033984035003
Δείτε όλα τα προϊόντα SolgarΠροστασία των κυττάρων απο οξειδωτικό στρές - Καρδιαγγειακή θγεία -Ορμονικό σύστημα.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Η βιταμίνη Ε (άλφα τοκοφερόλη) είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, που προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες και από την οξείδωση. Επίσης προλαμβάνει τη διάσπαση και την ένωση των κορεσμένων λιπαρών οξέων. Μια άλλη σημαντική προστατευτική ιδιότητα της βιταμίνης Ε είναι ότι ενώνεται με το οξυγόνο στο σώμα και προλαμβάνει τη μετατροπή του σε οξειδωτικά υπεροξείδια. Στο μεταβολισμό συμμετέχει στη κυτταρική αναπνοή των μυών, ειδικά της καρδιάς, του σκελετικού και του νευρικού συστήματος. Η βιταμίνη Ε δρα και καρδιοπροστατευτικά ενδυναμώνοντας τα τριχοειδή αγγεία.
Το συμπλήρωμα διατροφής Solgar Natural Vitamin E περιέχει φυσική βιταμίνη Ε σαν d-alpha τοκοφερόλη μαζί με μίγμα τοκοφερολών για μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση.
Συστατικά ανά κάψουλα
Vitamin E (as d-Alpha Tocopherol plus d-Gamma, d-Delta and d-Beta Tocopherols) 200 IU
Οδηγίες χρήσης
1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Δείτε επίσης:
Προστασία των κυττάρων απο οξειδωτικό στρές - Καρδιαγγειακή θγεία -Ορμονικό σύστημα.
Βοηθάει στο σχηματισμό του κολλαγόνου και στη σύνθεση της πρωτεϊνης στα κύτταρα.
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία για την κάλυψη των αναγκών του άνδρα και την εξασφάλιση της ευεξίας του.
Natural Form Vitamin E: Η Vitamin E της Lamberts παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια).. Μέσω της φυσικής της μορφής , η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα. Η Βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Lamberts, είναι φυσικής προέλευσης από φυτικά έλαια.
Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή d-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί επιστημονικώς ότι κατέχει δύο φορές μεγαλύτερη δραστικότητα από άλλα αντίστοιχα σκευάσματα της κατηγορίας του και έχει αναγνωριστεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο.