- -30%
Απορρόφηση ασβεστίου, φωσφόρου. Υγεία δοντιών, οστών, μυών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Κωδικός: 033984033108
Δείτε όλα τα προϊόντα SolgarΑπορρόφηση ασβεστίου, φωσφόρου. Υγεία δοντιών, οστών, μυών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη, απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου και για τη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη D είναι επίσης σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη λειτουργία τουν νεύρων και των μυών στο σώμα. Συμμετέχει επίσης στη κυτταρική διαίρεση και στη φυσιολογική λειτουργία του θυροειδούς αδένα. Η βιταμίνη D3 ή χοληκαλσιφερόλη είναι μια μορφή όμοια με αυτή που παράγεται στον οργανισμό με την έκθεση στον ήλιο, και για το λόγο αυτό είναι και περισσότερο απορροφήσιμη.
Συστατικά ανά κάψουλα
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 1000 IU
Οδηγίες χρήσης
1-2 κάψουλες ημερησίως.
Δείτε επίσης
Απορρόφηση ασβεστίου, φωσφόρου. Υγεία δοντιών, οστών, μυών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Απορρόφηση ασβεστίου, φωσφόρου. Υγεία δοντιών, οστών, μυών. Ενίσχυση ανοσοποιητικού.
Aυξημένη αντιοξειδωτική προστασία.- Ενίσχυση ορμονικού.- Καρδιαγγειακή υγεία.
Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη για ένα υγειές ανοσοποιητικό σύστημα, υγιή κόκαλα, δόντια και ούλα καθώς επίσης βοηθά στο να διατηρηθούν σε κανονικά επίπεδα τα λιπίδια του αίματος και τα επίπεδα της χοληστερόλης. Η καθημερινή μας ανάγκη για Βιταμίνη C είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Το ιδανικό είναι, η Βιταμίνη C να λαμβάνεται σε μικρές ποσότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας γιατί αποβάλλεται γρήγορα από το σώμα. .
Παρ’όλ’αυτά, πρακτικά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει γι’αυτό και η Lamberts δημιούργησε τις ταμπλέτες Βιταμίνης C Time Release. Αυτές οι ταμπλέτες παράγονται μετά από μία ειδική διαδικασία, η οποία διατηρεί τα θρεπτικά στοιχεία σε μικροσφαιρίδια, επιτρέποντάς τη να απελευθερωθεί αργά μετά τη κατάποση της ταμπλέτας.
Η βιταμίνη Β-2 είναι γνωστή και ως ριβοφλαβίνη και ανακαλύφθηκε το 1930. Είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία παρέχεται στον οργανισμό μας μέσω της διατροφής. Πλούσιες πηγές ριβοφλαβίνης περιέχονται στο γάλα, στο τυρί, στο βοδινό κρέας, στα αυγά και στα δημητριακά ολικής αλέσεως. Παρ’όλ’αυτά, 22% των γυναικών και 12% των ανδρών, λαμβάνουν ποσότητες χαμηλότερες της προτεινομένης πρόσληψης. Αν η έλλειψη της ριβοφλαβίνης αυξηθεί, μπορεί να προκαλέσει διαβρώσεις και πληγές στις γωνίες του στόματος, καθώς και δακρύρροια, αίσθημα καύσους και κνησμού στους οφθαλμούς.