• -30%
    Ζελεδάκια για τον Ύπνο
    ζελεδάκια για ύπνο

ZzzQuil Natura Μελατονίνη Ζελεδάκια για ύπνο

Ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-εγρήγορσης

με φυσικό τρόπο, χωρίς να αφήνει αίσθημα υπνηλίας την επόμενη μέρα! Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Β6 και συνδυασμό βοτάνων από Χαμομήλι, Λεβάντα και Βαλεριάνα, το ZzzQuil NATURA έρχεται για να σας βοηθήσει να απολαύσετε τα οφέλη του ύπνου, χωρίς να προκαλεί εθισμό.

Τρόπος Χρήσης

Πάρτε 1 ζελεδάκι 30 λεπτά πριν τον ύπνο για να σας προετοιμάσει να αποκοιμηθείτε γρήγορα*. Όταν χρησιμοποιείτε το ZzzQuil NATURA, αφήστε ένα διάστημα τουλάχιστον 6 ωρών διαθέσιμο για ύπνο.

Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Β6 και Βότανα

Τέλος, είναι εμπλουτισμένο με βοτανικά εκχυλίσματα Χαμομηλιού, Λεβάντας και Βαλεριάνας. Τα ζελεδάκια δεν περιέχουν γλουτένη ή λακτόζη, ούτε τεχνητά χρώματα και γεύσεις. Το σκούρο μωβ χρώμα είναι φυσικό και οφείλεται στον χυμό μούρου, ενώ παράλληλα έχουν νόστιμη γεύση φρούτων του δάσους.

Η Μελατονίνη συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Μελατονίνη: Οφέλη και Χρήση

Η μελατονίνη είναι μία ορμόνη. Το χημικό της όνομα είναι Ν-ακετυλο-5-μεθοξυτρυπταμίνη και παράγεται στο τμήμα της επίφυσης του εγκεφάλου. Η μελατονίνη παράγεται τόσο στον ανθρώπινο οργανισμό, όσο και στα ζώα αλλά και τα φυτά. Πολλές φορές, θα τη συναντήσεις ως την ορμόνη του ύπνου, καθώς αυτή εμπλέκεται στην έλευση αλλά και την ποιότητα του ύπνου. Έρευνες έχουν δείξει, ότι η παραγωγή & η απελευθέρωση της μελατονίνης μειώνονται κατά τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης του ανθρώπου.

Τα οφέλη της μελατονίνης εννοείται ότι σχετίζονται με την καλύτερη ποιότητα του ύπνου, όπως είναι η αντιμετώπιση της αϋπνίας & η γενικότερη ρύθμιση του ύπνου. Ωστόσο, η μελατονίνη ευεργετεί τον οργανισμό και σε άλλα σημεία, χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση, όπως είναι:

  • Αίσθηση ηρεμίας & ευχάριστης διάθεσης
  • Μειωμένες πιθανότητες για εποχιακή κατάθλιψη
  • Προαγωγή της καλής όρασης
  • Μείωση στομαχικών διαταραχών

Προειδοποιήσεις και Προφύλαξη

Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας: εάν αντιμετωπίζετε μακροχρόνιες δυσκολίες στον ύπνο, πριν πάρετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής εάν είστε έγκυος, προσπαθείτε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από χρόνια νόσο, εάν παίρνετε άλλα υπνωτικά. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Δες επίσης:

Συσκευασία 60 Ζελεδάκια για τον ύπνο

8001841906829
16 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

13 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: