Οδοντόκρεμες - PharmaNatura.gr

ΦΙΛΤΡΑ

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  • Προβολή
  ανά σελίδα
  • -30%

   natural DENTAL CARE Οδοντόκρεμα white με μαστίχα & πρόπολη   98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΜΕ ΦΘΟΡΙΟ

   natural DENTAL CARE Οδοντόκρεμα white με μαστίχα & πρόπολη...

   7,55€ 5,29€
  • -30%

   natural DENTAL CARE Οδοντόκρεμα total με δύοσμo & πρόπολη   98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟ

   natural DENTAL CARE Οδοντόκρεμα total με δύοσμo & πρόπολη...

   7,60€ 5,32€
  • -25%

   Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με ενισχυμένη σύνθεση Φθορίου 1.000 ppm και Ασβεστίου, ασφαλή για τον στοματικό βλενογόνο που προστατεύει από την τερηδόνα, τα μικρόβια και τους ερεθισμούς των ούλων, ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και εξασφαλίζει γερά δόντια χωρίς σφραγίσματα!

   Παιδική οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα κατά της τερηδόνας με...

   5,85€ 4,39€
  • -25%

   Συμβατή με ομοιοπαθητική ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Το αιθέριο έλαιο Δυόσμου βελτιώνει την οξυγόνωση των ούλων, αποκαθιστώντας έτσι προβλήματα αιμορραγίας και ευαισθησίας. Το Lime (πράσινο λεμόνι), σε συνδυασμό με εξειδικευμένους αντιβακτηριδιακούς παράγοντες, εμποδίζει το σχηματισμό πέτρας και τερηδόνας και αδρανοποιεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία,...

   Συμβατή με ομοιοπαθητική ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Το αιθέριο έλαιο Δυόσμου...

   6,90€ 5,18€
  • -25%

   Λευκαντική οδοντόκρεμα με δροσερή γεύση γλυκάνισου και ευκαλύπτου που συνδυάζει λευκαντική και καθαριστική δράση. 

   Λευκαντική οδοντόκρεμα με δροσερή γεύση γλυκάνισου και ευκαλύπτου...

   6,90€ 5,18€
  • Οδοντόκρεμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,2%, για την αποτελεσματική απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας και την αναστολή του επανασχηματισμού της.

   Οδοντόκρεμα Διγλυκονικής Χλωρεξιδίνης 0,2%, για την αποτελεσματική...

   7,20€
  • Καθημερινή οδοντόκρεμα με φθόριο, για διαρκή προστασία και έλεγχο των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας.

   Καθημερινή οδοντόκρεμα με φθόριο, για διαρκή προστασία και έλεγχο...

   5,90€
  • Οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης για μείωση της πλάκας, της ουλίτιδας και της αιμορραγίας των ούλων, και για τον έλεγχο της κακοσμίας του στόματος.

   Οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης για μείωση της πλάκας, της ουλίτιδας...

   4,90€
  • -30%

   Η UNIDENT® Whitening Professional Toothpaste είναι μια λευκαντική οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, καθώς περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο. Αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις επιφανειακές δυσχρωμίες και ταυτόχρονα...

   Η UNIDENT® Whitening Professional Toothpaste είναι μια λευκαντική...

   7,70€ 5,39€
  • H Elgydium Sensitive teeth είναι μια απαλή οδοντόπαστα με πολύ χαμηλό συντελεστή αποτριβής, που σέβεται την ιδιαίτερα ευάλωτη επιφάνεια των ευαίσθητων δοντιών.

   H Elgydium Sensitive teeth είναι μια απαλή οδοντόπαστα με πολύ...

   5,65€
  • -20%

   Οδοντόκρεμα της εταιρείας Power Health. Το προσωπικό χαμόγελο του καθενός αποτελεί δείκτη της ευτυχίας και της ευεξίας του. Μέσω αυτού εκφράζονται όχι μόνο η υγεία αλλά και τα συναισθήματα.

   Οδοντόκρεμα της εταιρείας Power Health. Το προσωπικό χαμόγελο του...

   7,40€ 5,92€
  • -12%

   7 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη - 1 πλήρης οδοντόκρεμα για την ευαισθησία Η οδοντική ευαισθησία μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι τα  δόντια σας είναι ευάλωτα λόγω φθοράς του σμάλτου ή υποχώρησης των ούλων. Οι οδοντίατροι γνωρίζουν ότι αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από το να αντιμετωπίσετε απλά τον πόνο.

   7 ειδικά σχεδιασμένα οφέλη - 1 πλήρης οδοντόκρεμα για την...

   5,20€ 4,58€
  • -22%

   H BLACK IS WHITE μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα φυσικής λεύκανσης με ενεργό άνθρακα. Επαναφέρει το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών με ήπιο τρόπο, χωρίς να φθείρει το σμάλτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή οδοντόκρεμα, χωρίς κανένα περιορισμό. Με δροσερή γεύση λεμονιού!

   H BLACK IS WHITE μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα φυσικής...

   23,00€ 17,94€
  • Η ELGYDIUM Anti-plaque βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας και πέτρας, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ούλων.

   Η ELGYDIUM Anti-plaque βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής...

   6,10€
  • -25%

   Λευκαντική δράση αποδεδειγμένη σύμφωνα με τον δείκτη FT/PAVΝεώτερης τεχνολογίας άρωμα που χαρίζει παρατεταμένη γεύση και δροσιάΜε Φθόριο 1.450ppm

   Λευκαντική δράση αποδεδειγμένη σύμφωνα με τον δείκτη FT/PAVΝεώτερης...

   6,60€ 4,95€
  • -25%

   Με Φθόριο 1.000ppm Οδοντόκρεμα για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Η συνεργική δράση ειδικά επιλεγμένων συστατικών αποκαθιστά τη λειτουργία του σιελογόνου αδένα,  επαναφέροντας και ενισχύοντας τη  φυσική ενυδάτωση και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηροστομίας

   Με Φθόριο 1.000ppm Οδοντόκρεμα για την αντιμετώπιση της...

   8,30€ 6,23€
  • -25%

   Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής (χαλίτωση). Με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που καταπολεμά τη δράση των Gram- βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων που αποτελούν την κύρια αιτία της κακοσμίας.

   Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της...

   7,87€ 5,90€
  • -25%

   Με ευχάριστη δροσερή γεύση που διαρκείΜε Φθόριο 1.450ppmΧωρίς γλουτένη Οδοντόπαστα για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Με καινοτόμο τεχνολογία ενεργού πολυμερούς, που εγκλωβίζει τα ενεργά συστατικά της και προσκολλάται στη στοματική κοιλότητα, ώστε να ενισχύει αλλά και να παρατείνει τη διάρκεια δράσης τους.

   Με ευχάριστη δροσερή γεύση που διαρκείΜε Φθόριο 1.450ppmΧωρίς...

   5,82€ 4,37€
  • -25%

   Νεώτερης τεχνολογίας άρωμα που χαρίζει παρατεταμένη γεύση και δροσιάΜε Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για άμεση λεύκανση και αστραφτερό χαμόγελο. Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.

   Νεώτερης τεχνολογίας άρωμα που χαρίζει παρατεταμένη γεύση και...

   7,05€ 5,29€
  • -25%

   Με ευχάριστη δροσερή γεύση που διαρκείΜε Φθόριο 1.450ppmΧωρίς γλουτένη Οδοντόπαστα για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δοντιών.

   Με ευχάριστη δροσερή γεύση που διαρκείΜε Φθόριο 1.450ppmΧωρίς...

   5,86€ 4,40€
  • -25%

   Χωρίς αιθέρια έλαια - Με Φθόριο 1.450ppm - Χωρίς γλουτένη - Χωρίς parabens Οδοντόπαστα για την καθημερινή στοματική φροντίδα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Η συνεργική δράση ειδικά επιλεγμένων δραστικών συστατικών τα βοηθά να αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας που προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές κατά την εγκυμοσύνη...

   Χωρίς αιθέρια έλαια - Με Φθόριο 1.450ppm - Χωρίς γλουτένη - Χωρίς...

   7,53€ 5,65€
  • -25%

   Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα κατά των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας. Με εξειδικευμένη σύνθεση, εμπλουτισμένη με Χλωρεξιδίνη 0,1%, Βιοενεργό Πεπτίδιο και Υαλουρονικό Οξύ που επιταχύνει τη φυσική ανάπλαση των ούλων και συμβάλει στην αποφυγή απώλειας των δοντιών.

   Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα κατά των συμπτωμάτων της...

   9,71€ 7,28€
  • -25%

   Με Φθόριο 1.000ppm Οδοντόπαστα κατά της ουλίτιδας. Με καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό άλατος ψευδαργύρου, κυμενόλης και εκχυλίσματος από φαιοφύκια, που προστατεύει και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη φλεγμονή και την αιμορραγία.

   Με Φθόριο 1.000ppm Οδοντόπαστα κατά της ουλίτιδας. Με καινοτόμο...

   5,86€ 4,40€
  Εμφανίζονται 1 - 24 από 29 προϊόντα