• -41,38%
    Bacteflora Gold 30caps

Δοσολογία

προτεινόμενη δοσολογία 

1 κάψουλα 1-2 φορές ημερησίως.

Οδηγίες Χρήσης

Προτείνεται η λήψη μετά το γεύμα μαζί με νερό.

Σε περίπτωση συγχορήγησης με αντιβιοτικό να λαμβάνεται σε απόσταση 3-4 ωρών.

H κάψουλα BacteFlora Gold μπορεί να ανοιχθεί και το περιεχόμενο της να αναμειχθεί με νερό, γάλα ή χυμό φρούτων (όχι καυτά).

Οφέλη

Προστασία εντερικής χλωρίδας από τη χρήση αντιβιοτικών

Το Bacteflora Gold προσφέρει προστασία στην εντερική χλωρίδα, προστατεύοντας την από την καταστροφή που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση αντιβιοτικών. Οι προβιοτικές καλλιέργειες που περιέχει ενισχύουν τη φυσική εντερική χλωρίδα, αναπληρώνοντας τα καλά βακτήρια που μπορεί να εξαλειφθούν από τα αντιβιοτικά. Με τη διατήρηση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας, το Bacteflora Gold βοηθάει στη διατήρηση της γενικής υγείας του πεπτικού συστήματος και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης δυσλειτουργιών όπως η διάρροια ή άλλες εντερικές ενοχλήσεις που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση αντιβιοτικών.

Πρόληψη και αντιμετώπιση διάρροιας από γαστρεντερικές λοιμώξεις, χρήση αντιβιοτικών, «διάρροια του ταξιδιώτη» και άλλους παράγοντες.

Το Bacteflora Gold συμβάλλει στην πρόληψη και αντιμετώπιση της διάρροιας που μπορεί να προκληθεί από γαστρεντερικές λοιμώξεις. Με την ενίσχυση της φυσικής εντερικής χλωρίδας, τα προβιοτικά που περιέχει το Bacteflora Gold μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου επιδείνωσης των συμπτωμάτων της διάρροιας και να επιταχύνουν την ανάρρωση. Αυτό συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του γαστρεντερικού συστήματος και στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου.

Ανακούφιση από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου (κολίτιδα).

Το Bacteflora Gold μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου, όπως η κολίτιδα. Μέσω της ενίσχυσης της φυσικής εντερικής χλωρίδας, τα προβιοτικά που περιέχονται στο Bacteflora Gold βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του εντερικού περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των φλεγμονών και των ερεθισμών στο εντερικό σύστημα, ενισχύοντας την άνεση και μειώνοντας την ένταση των συμπτωμάτων της κολίτιδας. Με αυτόν τον τρόπο, το Bacteflora Gold μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων που πάσχουν από αυτήν την πάθηση.

Ανακούφιση από φλεγμονώδεις και χρόνιες παθήσεις του εντέρου

Το Bacteflora Gold μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από φλεγμονώδεις και χρόνιες παθήσεις του εντέρου. Η φυσική χλωρίδα του εντέρου παίζει ένα καίριο ρόλο στη διατήρηση της υγείας του εντερικού συστήματος. Τα προβιοτικά στο Bacteflora Gold βοηθούν στην επαναφορά της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, μειώνοντας τη φλεγμονή και την ερεθιστικότητα του εντέρου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των συμπτωμάτων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων που πάσχουν από αυτού του είδους τις παθήσεις.

Ανακούφιση δυσκοιλιότητας, φουσκώματος, αέρια.

Το Bacteflora Gold μπορεί να συμβάλει στην ανακούφιση από δυσκοιλιότητα, φουσκώματα και αέρια. Οι προβιοτικές καλλιέργειες που περιέχει το συμπλήρωμα βοηθούν στην επαναφορά της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας και τη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του εντερικού συστήματος. Με την αποκατάσταση της ισορροπίας της χλωρίδας, μπορεί να μειωθούν τα προβλήματα δυσκοιλιότητας, τα φουσκώματα και τα αέρια, προσφέροντας έτσι άνεση και ευεξία στον οργανισμό.

Ενίσχυση αμυντικών μηχανισμών και φυσικής ανοσίας.

Το Bacteflora Gold μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών και της φυσικής ανοσίας του οργανισμού. Οι προβιοτικές καλλιέργειες που περιέχονται σε αυτό το συμπλήρωμα μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, η οποία είναι σημαντική για την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Με μια ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, ο οργανισμός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσει μικρόβια και άλλες ασθένειες, ενισχύοντας έτσι τη φυσική του άμυνα.

Ελάττωση δυσανεξίας στη λακτόζη (γαλακτοκομικά προϊόντα) και άλλες τροφές.

Το Bacteflora Gold μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της δυσανεξίας στη λακτόζη και άλλων τροφών. Οι προβιοτικές καλλιέργειες που περιέχονται σε αυτό το συμπλήρωμα μπορούν να βελτιώσουν την εντερική χλωρίδα, βοηθώντας στην πέψη και την απορρόφηση των τροφών. Με μια υγιή εντερική χλωρίδα, οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τη δυσανεξία σε συγκεκριμένες τροφές, συμπεριλαμβανομένων των γαλακτοκομικών προϊόντων που περιέχουν λακτόζη. Με αυτόν τον τρόπο, το συμπλήρωμα μπορεί να συμβάλει στην ανεκτικότητα σε ποικίλες τροφές και να βελτιώσει τη γενική ποιότητα ζωής του ατόμου.

Ελάττωση αυξημένης χοληστερόλης αίματος.

Το Bacteflora Gold μπορεί να συμβάλει στη μείωση της υψηλής χοληστερόλης στο αίμα. Η ικανότητά του να βελτιώνει την εντερική χλωρίδα μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στον μεταβολισμό των λιπιδίων. Με μια υγιή εντερική χλωρίδα, το σώμα μπορεί να επεξεργάζεται καλύτερα τα λίπη και τη χοληστερόλη, βοηθώντας έτσι στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα. Αυτό μπορεί να έχει οφέλη για την καρδιαγγειακή υγεία και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ανακούφιση αλλεργιών και μείωση δερματοπαθειών.

Η καλή υγεία του εντερικού συστήματος μπορεί να συμβάλει στη μείωση των αλλεργιών και των δερματικών προβλημάτων. Η ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας με το Bacteflora Gold μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και να μειώσει την υπεραντίδραση στους αλλεργιογόνους παράγοντες. Η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα μπορεί να βελτιώσει την ανοσολογική απόκριση του σώματος και να μειώσει τη φλεγμονή, η οποία είναι συχνά συνδεδεμένη με αλλεργίες και δερματικά προβλήματα. Έτσι, η κατανάλωση Bacteflora Gold μπορεί να συμβάλει στην ανακούφιση από αλλεργίες και να βοηθήσει στη μείωση δερματικών παθήσεων.

Ευεργετική δράση σε άτομα που πάσχουν από κολπίτιδες, στοματίτιδες, ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβήτη και αναπνευστικά προβλήματα.

Συστατικά

Προβιοτικές καλλιέργειες, ινουλίνη (FOS), ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C), άμυλο πατάτας, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, φυτική κάψουλα κυτταρίνης.

Κάθε κάψουλα περιέχει: 100 δισεκατομμύρια (100x109) προβιοτικά βακτήρια (CFU)

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium breveBifidobacterium longumBifidobacterium infantisLactobacillus acidophilusLactobacillus caseiLactobacillus rhamnosusLactobacillus reuteriLactobacillus plantarumLactococcus lactisEnterococcus faeciumStreptococcus thermophilusΙνουλίνη (FOS): 110 mg

Δείτε επίσης:

Bacteflora plus

5200116280241
29 αντικείμενα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Add Related products to weekly line up

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: