ESPA
  • -30%
    Lamberts - Selenium A,C,E, 100 tabs
    Lamberts - Selenium A,C,E, 100 tabs

Το σελήνιο :

1) αποτελεί ζωτικό συστατικό των μηχανισμών άμυνας του οργανισμού έναντι στο οξειδωτικό στρες.

2) διαδραματίζει βασικό ρόλο στον μεταβολισμό της θυροξίνης.Σύμφωνα με μελέτη που ανακοίνωσε ο Έλληνας γιατρός Κος Λεωνίδας Ντούντας στο Ευρωπαϊκό συνέδριο για τον θυροειδή στη Βουδαπέστη (2000), το Selenium 200 mcg LAMBERTS βοηθάει σημαντικά στο θυροειδή.

3) αποτελεί πολύτιμο παράγοντα στην υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος

Με βάση τις ιδιότητες του σεληνίου, η μη επαρκής πρόσληψή του μέσω της διατροφής αποτελεί σοβαρό λόγο ανησυχίας.Τα αντιοξειδωτικά, είναι ουσίες που βοηθούν τη φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που παράγονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα , και οι οποίες αν προχωρήσουν την ανάπτυξή τους, μπορούν να βλάψουν τους ιστούς και τα όργανα. Όπως το selenium, έτσι και οι Βιταμίνες Α, C και Ε, είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.Το selenium της Lamberts με A, C και Ε παρέχει 200μg selenium (διπλάσια ποσότητα από αυτή που συναντάμε στα περισσότερα προϊόντα) συνδυασμένο με επαρκή επίπεδα Βιταμινών Α (450μg), C (90mg) και Ε (30mg).

Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Crosslinked Cellulose Gum, Silicon Dioxide,Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την συνιστώμενη δοσολογία.Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απ τό φως.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Vitamin A 450μg, Vitamin E 30mg, Vitamin C 90mg, Selenium (as L-Selenomethionine) 200μg

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα την ημέρα

5055148400002
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: