Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA

Hylo-comod λιπαντικές οφθαλμολογικές σταγόνες 10ml

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των σταγόνων HYLO-CARE είναι το σύστημα δοσολογίας COMOD που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης του περιεχόμενου του φιαλιδίου. Επιπλέον το COMOD επιτυγχάνει εξοικονόμηση στην κατανάλωση με την ακριβή δοσολογία, κατά την οποία με τη δύναμη συμπίεσης μπορούμε να επηρεάσουμε το μέγεθος της σταγόνας.

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των σταγόνων HYLO-CARE είναι το σύστημα δοσολογίας (COMOD δηλαδή COntinuous MOnoDose-System) που ελαττώνει τον κίνδυνο μόλυνσης του περιεχόμενου του φιαλιδίου. Επιπλέον το COMOD επιτυγχάνει εξοικονόμηση στην κατανάλωση με την ακριβή δοσολογία, κατά την οποία με τη δύναμη συμπίεσης μπορούμε να επηρεάσουμε το μέγεθος της σταγόνας.

Οι οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD περιέχουν υαλουρονικό οξύ, μια ουσία φυσιολογική για το ανθρώπινο σώμα. Βρίσκεται για παράδειγμα στο αρθρικό υγρό και στο υαλοειδές σώμα του οφθαλμού. Αυτή η ουσία έχει την ικανότητα να δημιουργεί στην επιφάνεια του ματιού ένα ομοιόμορφο, σταθερό και μακράς διάρκειας φιλμ ενυδάτωσης, το οποίο δε φεύγει ούτε επηρεάζει αρνητικά την όραση. Έτσι το μάτι προστατεύεται από ξηροφθαλμία και ερεθισμούς.

Όταν χρησιμοποιείτε τις οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD, η χρήση των φακών επαφής γίνεται πιο ευχάριστη και επιπλέον δε δημιουργούνται εναποθέσεις στην επιφάνεια τους, γεγονός που καθιστά τη χρήση πιο υγιεινή.

Οι HYLO-COMOD παρέχουν αποτελεσματική προστασία όταν αισθάνεστε πίεση, κάψιμο και ξηρότητα στα μάτια σας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των οφθαλμικών σταγόνων HYLO-CARE είναι ότι δεν περιέχουν συντηρητικά, γεγονός που τις καθιστά ανεκτές, ακόμα και σε μακροχρόνια χρήση.

Κατανάλωση εντός 3 μηνών μετά το άνοιγμα.

Δείτε περισσότερα προϊόντα Σταγόνες για τα μάτια

4031626710369
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

7 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: