ESPA
  • -30%
    Health Aid Echinacea 1000mg 60tabs

Η Εχινάκεια είναι ένα βότανο το οποίο έχει πολύ ισχυρές αντιβακτηριακές και αντισηπτικές και αντιικές. Στη φόρμουλα προέρχεται από δύο είδη φυτών την Echinacea Purpurea και την Echinacea Angustifolia. Έχει την ιδιότητα να καταστέλλει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, να περιορίζει την ανάπτυξη μικροβίων ενώ βοηθά και στην επούλωση πληγών και ελκών. Η λήψη της ενισχύει τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος, έχει αντιφλεγμονώδεις δράσεις και ενισχύει την παραγωγή Τ-λεμφοκυττάρων και λευκών αιμοσφαιρίων. Βοηθά στην αντιμετώπιση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού και του ουροποιητικού συστήματος, ενώ έχει αγγειοκινητικές ιδιότητες, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα άκρα του σώματος. Ιδανική για άτομα τα οποία χρειάζονται σημαντική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι ευπαθή σε λοιμώξεις.

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Συστατικά ανά ταμπλέτα

Συστατικά Περιεκτικότητα
Echinacea Purpurea Extract (equivalent to 900mg raw echinacea powder )
[*standardised for min 4% polyphenols] 180mg

Echinacea Tri Spectrum
(equivalent to 100mg echinacea powder) 25mg

Οδηγίες χρήσης

Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών 1-2 ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό. Να διακόπτεται κατά διαστήματα σε μακροχρόνια λήψη.

5019781025060
3 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: