- -20%
Καθημερινή δροσερή, μη λιπαρή λοσιόν, ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής και ακνεϊκά δέρματα.
Κωδικός: 5200309851036
Δείτε όλα τα προϊόντα BepantholΗ Αλοιφή Bepanthol Σύγκαμα Μωρού περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 η οποία ενισχύει την ανάπλαση του ερεθισμένου δέρματος.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Η Αλοιφή Bepanthol Σύγκαμα Μωρού περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 η οποία ενισχύει την ανάπλαση του ερεθισμένου δέρματος.
Είναι κατάλληλη για την προστασία και αντιμετώπιση των συγκαμάτων στα μωρά.
Η Αλοιφή Bepanthol Σύγκαμα Μωρού περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 η οποία ενισχύει την ανάπλαση του ερεθισμένου δέρματος.
Καθημερινή δροσερή, μη λιπαρή λοσιόν, ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής και ακνεϊκά δέρματα.
Προϊόν ειδικά κατάλληλο για την καταπράυνση των ερεθισμών, των κοκκινίλων και των αισθημάτων θερμότητας του δέρματος του ενηλίκου μετά από μια επιφανειακή δερματολογική πράξη.
Η επανορθωτική émulsion Cicalfate ΓΙΑ ΜΕΤΑ τις δερματολογικές πράξεις απευθύνεται στο δέρμα που έχει ερεθισθεί μετά από μια επιφανειακή δερματολογική πράξη (laser, peeling).
Κρέμα για φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Η επανορθωτική κρέμα Cicalfate, εξυγιαίνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Περιέχει επανορθωτικούς και αντιβακτηριδιακούς παράγοντες, οι οποίοι ευνοούν την αποκατάσταση των επιφανειακών στιβάδων του ερεθισμένου δέρματος, ενώ δεν έχει άρωμα και paraben.