• -20%
    filorga κρεμα για παναδεσ
    Filorga Skin-Unify Cream

Η κρέμα της Filorga Skin-Unify: Προσφέρει ένα ομοιόμορφο και φωτεινό δέρμα

Η κρέμα της Filorga Skin-Unify είναι σχεδιασμένη για να βοηθά στην εξομάλυνση του δέρματος και στην ελαχιστοποίηση των ατελειών και των κηλίδων. Η σύνθεση της περιλαμβάνει ισχυρά συστατικά όπως το βλαστοκύτταρο και το NCTF®, μια πολύπλοκη μίξη από αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και τη βελτίωση της υφής και της λάμψης του.

Η κρέμα απορροφάται εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Χάρη στην παρουσία του συστατικού Hexylresorcinol, βοηθά στην αναστροφή της υπερπαραγωγής μελανίνης, που είναι υπεύθυνη για τις κηλίδες και την ανομοιογένεια του χρώματος στο δέρμα.

Η κρέμα της Filorga Skin-Unify είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί ή/και βράδυ σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Οφέλη της κρέμας της Filorga Skin-Unify

Η κρέμα της Filorga Skin-Unify προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητά του και αφήνοντάς το απαλό και λείο στην αφή.

Επιπλέον, η σύνθεση της κρέμας περιλαμβάνει το συστατικό Hexylresorcinol που επιτρέπει την εξομάλυνση του δέρματος και την ελαχιστοποίηση των ατελειών και των κηλίδων, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα του δέρματος.

Η συστηματική χρήση της κρέμας της Filorga Skin-Unify βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας, δίνοντας στο δέρμα μια πιο ομοιόμορφη και φωτεινή όψη. Επιπλέον, η κρέμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της υπερπαραγωγής μελανίνης, προλαμβάνοντας τη δημιουργία νέων κηλίδων και ατελειών στο δέρμα.

Τρόπος εφαρμογής της Filorga Skin-Unify Cream:

  1. Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό.
  2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας στο πρόσωπο και το λαιμό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  3. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί πλήρως.
  4. Χρησιμοποιήστε την κρέμα δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

Συστατικά της κρέμας της Filorga Skin-Unify

Η κρέμα της Filorga Skin-Unify περιέχει έναν συνδυασμό από δραστικά συστατικά που βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.

Ανάμεσα σε αυτά τα συστατικά, βρίσκουμε το Hexylresorcinol, ένα συστατικό που προάγει την εξομάλυνση του δέρματος και τη μείωση των ατελειών και των κηλίδων.

Επιπλέον, η κρέμα περιέχει έναν συνδυασμό από βιταμίνες (C, E, B3) που ενισχύουν τη φυσική αντίσταση του δέρματος και προστατεύουν το δέρμα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών.

Τέλος, η κρέμα περιέχει υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη, δύο συστατικά που προάγουν την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος, βοηθώντας το να αποκτήσει μια πιο απαλή και λεία όψη.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Filorga εδώ

Δείτε όλες τις κρέμες για τις πανάδες εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως τα προϊόντα Filorga βοηθούν την επιδερμίδα σου!

3540550000107
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες
Πανάδες & Λεύκανση Προσώπου

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: