ESPA
  • -20%

Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream

Η Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream είναι μια αποτελεσματική κρέμα νυκτός που βοηθά στην αναζωογόνηση και την αναδόμηση του δέρματος σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Περιέχει μια μοναδική σύνθεση απαλών αντιοξειδωτικών παραγόντων και φυσικών οξέων που βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος και στη βελτίωση της υφής του.

Αυτή η κρέμα περιέχει επίσης αποτελεσματικούς παράγοντες που βοηθούν στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης και στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας φροντίδας του δέρματος.

Η Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream είναι ιδανική για ανθρώπους που αναζητούν μια κρέμα νυκτός που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της υφής και της λάμψης του δέρματός τους, καθώς και στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream

Για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο καθαρό δέρμα σας το βράδυ, αφού έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ σας και έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας. Απλώστε την κρέμα σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Επιτρέψτε στην κρέμα να απορροφηθεί πλήρως πριν πάτε για ύπνο. Η κρέμα αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο το βράδυ, καθώς περιέχει ενεργά συστατικά που μπορεί να κάνουν το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στον ήλιο.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακή κρέμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε απολεπιστικά προϊόντα όπως η Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream.

Για την καλύτερη απόδοση των αποτελεσμάτων, συνιστάται η χρήση αυτής της κρέμας δύο φορές την εβδομάδα, σε συνδυασμό με μια σταθερή καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος.

Σημεία κλειδιά για την κρέμα Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream είναι:

  1. Απολέπιση: Η κρέμα αυτή περιέχει απολεπιστικούς παράγοντες που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.
  2. Ενυδάτωση: Η κρέμα περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα και το βοηθούν να διατηρεί τη φυσική του υγρασία.
  3. Ανανέωση: Οι ενεργά συστατικά της κρέμας βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος και στη βελτίωση της υφής και της λάμψης του.
  4. Βελτίωση της όψης των ρυτίδων: Η κρέμα αυτή μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της όψης των ρυτίδων και της ηλικιακής αντιμετώπισης.
  5. Οξείδωση: Η κρέμα έχει μια ελαφρώς οξείδωση, η οποία βοηθά στην εξυγίανση και την ανανέωση του δέρματος.

Η αναφορά "4.5" που αναγράφεται στη συσκευασία της κρέμας Filorga Sleep & Peel Micro-Peeling After Night Cream αναφέρεται στο pH του προϊόντος. Το pH είναι μια μετρική που χρησιμοποιείται για να μετρήσει την οξύτητα ή βασικότητα μιας ουσίας. Η τιμή 4.5 υποδεικνύει ότι η κρέμα είναι ελαφρώς οξείδουσα (ή ελαφρώς όξινη), η οποία είναι καλή για την εξυγίανση και ανανέωση του δέρματος.

Δείτε όλα τα προϊόντα Filorga εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως τα προϊόντα Filorga βοηθούν την επιδερμίδα σου!

3540550000428
3 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες
Αντιγηραντικές Κρέμες
Κρέμα Νύχτας

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: