• -20%
    Filorga NCEF Reverse Eyes Κρέμα ματιών για ρυτίδες & μαύρους κύκλους
    Filorga ncef reverse eyes

Αποτελεσματικότητα της Filorga NCEF-REVERSE EYES

Η Filorga NCEF-REVERSE EYES έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την όψη των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Η κρέμα αυτή περιέχει συστατικά που ενισχύουν τη σύνθεση του δέρματος και την ενυδάτωσή του, κάνοντάς το πιο λαμπερό και απαλό.

Συστατικά της Filorga NCEF-REVERSE EYES

Η σύνθεση της Filorga NCEF-REVERSE EYES περιλαμβάνει μια σειρά από συστατικά που βελτιώνουν την όψη του δέρματος κάτω από τα μάτια. Μεταξύ αυτών είναι το υαλουρονικό οξύ, η κολλαγόνη, η βιταμίνη C και το NCEF (New Cellular Encapsulated Factors), ένα σύμπλεγμα από 50 δραστικά συστατικά που βελτιώνουν τη σύνθεση του δέρματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Filorga NCEF-REVERSE EYES

Για να χρησιμοποιήσετε την Filorga NCEF-REVERSE EYES, απλώστε μια μικρή ποσότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας μέχρι να απορροφηθεί πλήρως, χωρίς να ξεχνάτε τα πάνω βλέφαρα. . Χρησιμοποιείστε το προϊόν δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, για βέλτιστα αποτελέσματα. Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά την περιοχή κάτω από τα μάτια και έχετε στεγνώσει το δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και την ευαίσθητη περιοχή γύρω από αυτά.

Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ερεθισμό ή αντίδραση, σταματήστε τη χρήση του προϊόντος και συμβουλευθείτε τον δερματολόγο σας.

Περιηγηθείτε στα προϊόντα της Filorga

Διάβασε επίσης: Πως τα προϊόντα Filorga βοηθούν την επιδερμίδα σου!

3540550009148
2 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες
Κρέμες Ματιών

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: