• -20%
    D3 fix drops 1000iu

Τι είναι το Intermed D3 Fix Drops 1000IU

Το Intermed D3 Fix Drops 1000IU είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ποσίμου διαλύματος σε σταγόνες, το οποίο περιέχει υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης D3 σε μορφή χοληκαλσιφερόλης (cholecalciferol) με στόχο την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σας για αυτήν τη βιταμίνη.

Ποια είναι τα οφέλη του Intermed D3 Fix Drops 1000IU

Η βιταμίνη D3 είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των οστών και των δοντιών σας, καθώς βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από το έντερο. Επιπλέον, η βιταμίνη D3 βελτιώνει την ανοσολογική σας λειτουργία, βοηθώντας τον οργανισμό σας να αντιμετωπίσει τις λοιμώξεις και τις ασθένειες.

Για ποιους είναι κατάλληλο το Intermed D3 Fix Drops 1000IU

Το Intermed D3 Fix Drops 1000IU είναι κατάλληλο για όλους τους ενήλικες και παιδιά πάνω από 1 έτους. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητα στομάχια και δεν περιέχει γλουτένη ή λακτόζη, κάνοντας το ασφαλές για όλους τους ανθρώπους.

Το Intermed D3 Fix Drops 1000IU οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή:

  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
  • Πάρτε 1 με 2 σταγόνες ημερησίως, ανάλογα με τις οδηγίες του γιατρού σας ή του φαρμακοποιού σας.
  • Μπορείτε να το αναμείξετε με τρόφιμα ή ποτά, εάν το επιθυμείτε.
  • Φυλάξτε το σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, μακριά από παιδιά.

Σημειώστε ότι πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο συμπλήρωμα διατροφής.

D3 fix drops μετά το άνοιγμα

Μετά το άνοιγμα, το Intermed D3 Fix Drops 1000IU θα πρέπει να αποθηκεύεται σε ένα δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Επίσης, συνιστάται να κλείνετε καλά το μπουκάλι μετά από κάθε χρήση και να μην το αφήνετε ανοιχτό για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επειδή το Intermed D3 Fix Drops 1000IU είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, πρέπει να τηρείτε τις οδηγίες αποθήκευσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία και να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Υπάρχει διαθέσιμη και η συσκευασία Intermed d3 fix drops 200iu

5205152017103
5 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες
Βιταμίνη D3

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: