Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

  • -30%
    Aboca Neo Bianacid
    Aboca - NeoBianacid 45 Tablets

Καούρες, Δυσπεψία, Eξασφάλιση φυσιολογικού pH στομάχου

Τα μασώμενα δισκία χαρακτηρίζονται από τη συνεργειακή δράση των ορυκτών συστατικών,χρήσιμων για την εξασφάλιση φυσιολογικού pH στομάχου,και των ψυκτοξηραμένων εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών με επουλωτική δράση.

Aboca Neo Bianacid - Αντιόξινα φυτικά δισκία (βιολογικό προϊόν)

Προστατεύει το στομάχι και καταπραϋνει την καούρα

Το Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση (δισκία που λιώνουν στο στόμα) είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που ενεργεί βάσει φυτικών μοριακών συμπλεγμάτων και μεταλλικών στοιχείων, το οποίο δημιουργεί πάνω στο βλεννογόνο μια επίστρωση με δράση ασπίδας, προστατεύοντας τον από την επαφή με γαστρικά υγρά και ερεθιστικές ουσίες.

Το Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση περιέχει Poliprotect, ένα μοριακό σύμπλεγμα που προέκυψε μέσα από έρευνες της Aboca και χάρη στις βλεννο-προσκολλητικές του ιδιότητες, αναπαράγει την προστατευτική δράση της φυσιολογικής βλέννης.

Το Poliprotect δρα χάρη στη συνέργεια ανάμεσα στο κλάσμα πολυσακχαριδικών στοιχείων (μοριακό βάρος > 20.000 Dalton), που διαθέτει έντονη ικανότητα δημιουργίας χημικών δέσμών με το βλεννογόνο και στο κλάσμα μεταλλικών στοιχείων (Limestone και Nahcolite).

Το Neo Bianacid οξύτητα και παλινδρόμηση ενδείκνυται για την αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με την οξύτητα, όπως είναι η καούρα, ο πόνος, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και η γαστρίτιδα. Επίσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσπεψία, όπως είναι η βαρυστομαχιά και ο μετεωρισμός. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει προληπτικά σε καταστάσεις που είναι πιθανόν να προκαλέσουν ερεθισμό του βλεννογόνου (αντιφλεγμονώδη φάρμακα, στρες κ.α.)

Τρόπος χρήσης: Να προσλαμβάνεται ένα δισκίο όταν υπάρχει ανάγκη και να αφήνεται να λιώσει αργά στο στόμα. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω με την ίδια δοσολογία.

Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

Δισκία χωρίς συνθετικά έκδοχα διαμέσου μιας πατενταρισμένης διαδικασίας παραγωγής (Ευρωπαϊκή πατέντα Νο 1075830).

8032472006879
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Product added to compare.