Το συμπλήρωμα διατροφής Hair Advanced Formulation της Sky Premium Life® είναι μια προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα, που υποστηρίζει την ενδυνάμωση και τη λαμπερή όψη των μαλλιών. Περιλαμβάνει 6 θρεπτικά συστατικά, κολλαγόνο τύπου ΙΙ, βιοτίνη που χαρακτηρίζεται και η βιταμίνη της ομορφιάς κι επιπλέον βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό, που δρουν συνεργιστικά για να ενισχύσουν τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στη διατήρηση γερών νυχιών και λαμπερού δέρματος, προσφέροντας παράλληλα και αντιοξειδωτική δράση.

 Το Hair Advanced Formulation της Sky Premium Life® συμβάλλει:

  • στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών
  • στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών
  • στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών
  • στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος
  • στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος
  • στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες (αντιοξειδωτική δράση)

Δοσολογία:Μια ή δύο ταμπλέτες μετά το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Προφυλάξεις:Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε ξηρό μέρος και σε θερμοκρασία δωματίου (max 25oC).

5200408700921

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: