ESPA
  • -30%
    Health Aid Brainvit 60tabs

Health Aid Brainvit

Τρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και τους νευρώνες, παίζει ρόλο κλειδί στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθάει στην έκκριση Σεροτονίνης, της ορμόνης που ευθύνεται για τη καλή μας διάθεση. Αντιμετωπίζει τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών και αυξάνει την πνευματική ενέργεια, την ταχύτητα σκέψης, τη διαύγεια και την αυτοσυγκέντρωση.

Απαραίτητο για τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους γιατί βοηθάει την εγκεφαλική υγεία, σ’ αυτούς που οι δραστηριότητες τους απαιτούν πνευματικό σφρίγος. Κατάλληλο για μαθητές και φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που απαιτείται το μέγιστο της απόδοσής τους, όσους υποφέρουν από Αλτσχάϊμερ, Γεροντική Άνοια και ασθένειες της μνήμης που σχετίζονται με την ηλικία.

Το Brainvit* της HealthAid είναι μοναδική φόρμουλα που υποστηρίζει δυναμικά και τους 4 άξονες των εγκεφαλικών λειτουργιών (Μνήμη-Συγκέντρωση-Σκέψη-Διαύγεια). Κατάλληλο για ενεργούς ενήλικες και μεσήλικες που χρειάζονται σε καθημερινή βάση πνευματική διαύγεια, αυτοσυγκέντρωση και υποστήριξη. Επίσης για μαθητές και σπουδαστές, πριν και κατά την περίοδο εξετάσεων, που απαιτείται το μέγιστο της απόδοσής τους.

*Η δημιουργία & παραγωγή συνθέσεων(φόρμουλες), αποτελεί ειδική τεχνογνωσία και σήμα κατατεθέν της εταιρίας HealthAid.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 22129/23-03-09
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Δοσολογία 

Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών, 2 ταμπλέτες ημερησίως μετά το φαγητό.

Δείτε όλα τα προϊόντα health aid

5019781015153
2 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: