Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -25%
    La Roche Posay Effaclar DUO (+) SPF 30 Κρέμα για σημάδια Ακμής40ml

Effaclar DUO (+) SPF 30 Κρέμα για σημάδια ακμής

Επανορθωτική φροντίδα κατά των φραγμένων πόρων, των ατελειών και των σημαδιών, για το δέρμα με τάση ακμής. Προστασία ενάντια στην ακτινοβολία UV, για πιο αποτελεσματική διόρθωση των σοβαρών ατελειών και σημαδιών.

Συνδυασμός ενεργών συστατικών που καταπολεμούν τις ατέλειες και ενισχύονται χάρη στην τεχνολογία XL-PROTECT™.Προστασία ενάντια στην ακτινοβολίας UV (UVB μέχρι και τις μακρές UVA). Προστασία από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, για μείωση των ατελειών και διόρθωση των σημαδιών.
Ιδανική κατά την καθημερινή έκθεση στον ήλιο.

Υφή και εφαρμογή

Δροσερή σύνθεση τζελ-κρέμας που προσφέρει στο δέρμα καταπράυνση, ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα. Υφή που ευνοεί τη συμμόρφωση των χρηστών. Απορροφάται άμεσα. Μη λιπαρή υφή. Εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ. Δε δημιουργεί ατέλειες. Εφαρμογή με αίσθηση άνεσης και απαλότητας.

Ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το προϊόν αυτό δεν είναι αντιηλιακό. Σε περίπτωση έντονης ηλιοφάνειας ή παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα ενός αντιηλιακού προϊόντος και ανανεώνετε συχνά.

Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο, το πρωί, μετά τον καθαρισμό με το EFFACLAR Gel. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Πάρτε μικρή ποσότητα της κρέμας, ίση με μία δόση της αντλίας. Δουλέψτε τη σύνθεση ανάμεσα στα δάχτυλά σας για να ζεσταθεί -έτσι θα διευκολύνετε την απορρόφησή της, χωρίς να τρίβετε υπερβολικά το δέρμα. Έπειτα, τοποθετήστε τα χέρια σας σε κάθε πλευρά του προσώπου. Κάντε μασάζ στο μέτωπο, με ελαφρές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω. Επαναλάβετε και στο κέντρο του προσώπου, από τη μύτη προς τα μάγουλα. Εφαρμόστε με το μαλακό μέρος των δαχτύλων σας, για να μην μπείτε στον πειρασμό να σπάσετε τα σπυράκια.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Δέρμα με μέτριες έως σοβαρές ατέλειες και σημάδια.
Η καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία εντέινει το πρόβλημα των ατελειών και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε υπερμελάγχρωση (κόκκινα ή καφέ σημάδια).

Επανορθωτική φροντίδα κατά των φραγμένων πόρων, των ατελειών, των σημαδιών και της ακτινοβολίας UV.

XL-PROTECT™ SPF 30 UVA: σύστημα φίλτρων κατά των ακτινών UVB/UVA + αντιοξειδωτικό σύμπλοκο.
Procerad: αποτρέπει τον σχηματισμό κόκκινων ή καφέ σημαδιών.
Νιασιναμίδη: ενεργό συστατικό για εντατική καταπράυνση. Μειώνει την ερυθρότητα.
LHA και σαλικυλικό οξύ, για μικροαπολέπιση χωρίς ερεθισμούς.
Ψευδάργυρος PCA: μειώνει την έκκριση σμήγματος.

Αποτελεσματικότητα προϊόντος

Μετά από 8 ημέρες χρήσης, το 81% των γυναικών νοιώθουν το δέρμα τους απόλυτα καθαρό. Μετά από 4 εβδομάδες, το 89% αναφέρουν ότι το δέρμα τους φαίνεται πιο λείο, ενώ το 80% αναφέρουν ότι η υφή του δέρματός τους έχει βελτιωθεί*.

Δοκιμασμένο σε περιβάλλοντα με ρύπανση: επίπεδο ατμοσφαιρικής ρύπανσης AQI 120**.

83% το δέρμα είναι καθαρό και διαυγές
84% η υφή του δέρματος βελτιώνεται
94% το δέρμα έχει αίσθηση άνεσης
93% το δέρμα είναι ενυδατωμένο
67% το προϊόν βοηθά αυτούς που το δοκίμασαν να έχουν υπό μεγαλύτερο έλεγχο τα δερματικά τους προβλήματα
71% το προϊόν ενισχύει την αυτοπεποίθηση των χρηστών

* Πρωτόκολλο: 54 άτομα καυκάσιας καταγωγής, 18-40 ετών, με λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. 4 εβδομάδες - εφαρμογή μία φορά ημερησίως στο πρόσωπο - ερωτηματολόγιο αυτο-αξιολόγησης.
** Καταναλωτικό τεστ σε περιβάλλοντα με ρύπανση: Κίνα, 60 άνδρες και γυναίκες ασιατικής καταγωγής, 25-40 ετών, με λιπαρό δέρμα με τάση ακμής (ιδία δήλωση), χρήστες προϊόντων περιποίησης προσώπου. Εφαρμογή για 4 εβδομάδες, μία φορά ημερησίως.

Δείτε επίσης

La roche posay effaclar duo
La roche posay effaclar duo unifiant light
La roche posay effaclar duo unifiant medium

3337875549493

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Add Related products to weekly line up

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: