Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
Γυναικεία Σαμπουάν

Ενεργά φίλτρα

Frezyderm Atoprel Foamy Shampoo 150ml

Τιμή 11,13 €
Αγορά
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος
Atoprel Foamy Shampoo
Ειδικό σαμπουάν σε μορφή αφρού για το ξηρό, ευαίσθητο, με ατοπική προδιάθεση δέρμα. Περιέχει ήπια επιφανειοδραστικά, ενυδατικά πρόσθετα και αντιμικροβιακούς παράγοντες και προσφέρει ήπιο καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από την ανάπτυξη μικροβίων. Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες.
Χωρίς άρωμα, χρώμα, Parabens και σάπωνες

 

Frezyderm Antidandruff Shampoo 200ml

Τιμή 12,99 €
Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα
Σαμπουάν με εξειδικευμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση της λιπαρής πιτυρίδας. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, μειώνει σημαντικά τις ανεπιθύμητες συνέπειες της λιπαρής πιτυρίδας, όπως ο κνησμός και η ερυθρότητα, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα και το σαλικυλικό οξύ που περιέχει και προσφέρει μαλλιά υγιή και με όγκο.
Μείωση απολέπισης κατά 45%, μείωση λιπαρότητας κατά 57% (κλινική μελέτη)
 
 

 

Frezyderm Sebum Control Shampoo 200ml

Τιμή 12,11 €
Διαθεσιμότητα : 3 σε απόθεμα
Απαλό σαμπουάν που λειτουργεί συνεργατικά με τη φαρμακευτική αγωγή και δρα αποτελεσματικά ενάντια στην σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, την ψωρίαση, τον ερεθισμό και τον κνησμό του τριχωτού. Προστατεύει τη δερματική χλωρίδα του τριχωτού και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα.
Μείωση λιπαρότητας 32% (κλινική μελέτη)

 

Frezyderm Hair Balance Shampoo 200ml

Τιμή 9,25 €
Διαθεσιμότητα : 11 σε απόθεμα
Σαμπουάν για τον ήπιο καθαρισμό των μαλλιών κατά τα μεσοδιαστήματα αγωγών. Χάρη στα μοναδικά επιλεγμένα συστατικά του, όπως Αμυγδαλέλαιο, σύμπλεγμα Βιταμίνης Β και φυτικά εκχυλίσματα, απομακρύνει υπολείμματα και δίνει λάμψη, όγκο και προστατεύει από τη ρύπανση, το οξειδωτικό stress και τη UV ακτινοβολία.
Μείωση φθοράς περιτρίχιου κατά 35% (κλινική μελέτη)
 

 

Frezyderm Seb Excess Shampoo 200ml

Τιμή 9,11 €
Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα
Απαλό σαμπουάν που ρυθμίζει και εξισορροπεί τη λιπαρότητα. Η δράση των φυτικών εκχυλισμάτων σε συνδυασμό με Σουλφοπεπτίδια και Capryloyl Glutamate προσφέρουν καθαρισμό σε βάθος, ενώ παράλληλα τονώνουν και προστατεύουν την τρίχα. Τα βαριά και άτονα μαλλιά αποκτούν και πάλι όγκο και λάμψη και το χτένισμα διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Μείωση της λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής 46% (κλινική μελέτη)

 

Frezyderm Every Day Shampoo 200ml

Τιμή 9,65 €
Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα
Πολύ απαλό σαμπουάν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, προστατεύει το τριχωτό και τα μαλλιά από την περιβαλλοντική ρύπανση και ενισχύει τη δύναμη και τη λάμψη της τρίχας. Έτσι τα ευαίσθητα, άτονα και αδύναμα μαλλιά αποκτούν λάμψη, όγκο και στιλπνότητα.
Μείωση βλαβών τρίχας από ηλιακή ακτινοβολία και ρύπανση 28% (κλινική μελέτη).
 

 

Διαθεσιμότητα : 7 σε απόθεμα
ΩΦΕΛΗ
  • Καθαρίζει απαλά, σέβεται και ενυδατώνει το ευαίσθητο τριχωτό χάρη στο μέλι και στο φραγκόσυκο.
  • Βοηθά στην καταπράυνση μικροερεθισμών και μειώνει τον κνησμό χάρη στην λεβάντα, το μέλι, το φραγκόσυκο, την καλέντουλα και το χαμομήλι.
  • Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού χάρη στο Bio Cotton Protection System (μελίτωμα βαμβακιού+ολιγοσακχαρίτης+αργινίνη).
Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα
ΩΦΕΛΗ
  • Αναζωογονεί και προσφέρει λάμψη χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών.
  • Τονώνει τα μαλλιά χάρη στο ginseng και βιταμίνες.
  • Προστατεύει από την ψαλίδα
  • Διατηρεί την φυσική υγρασία και την ελαστικότητα των μαλλιών χάρη στο μέλι.
  • Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού χάρη στο Bio Cotton Protection System (μελίτωμα βαμβακιού+ολιγοσακχαρίτης+αργινίνη).
  • Ιδανικό για αδύναμα, θαμπά μαλλιά.
Διαθεσιμότητα : 12 σε απόθεμα
Διατηρεί το χρώμα βαμμένων μαλλιών και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, τις επιδράσεις του περιβάλλοντος χάρη στον ηλίανθο.
Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για όλη την οικογένεια και για όλους τους τύπους μαλλιών.

Απαλό σαμπουάν για όλη την οικογένεια.

ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Το 1ο απαλό και δυναμωτικό σαμπουάν με Ιαματικό Νερό της Vichy, πλούσιο σε σπάνια μεταλλικά στοιχεία

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από την πιτυρίδα και τον κνησμό.

Διπλή αποτελεσματικότητα που καταπολεμά την πιτυρίδα και την επανεμφάνιση της.

Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για άνδρες και γυναίκες με ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

Για κάθε τύπο μαλλιών.

Απαλό σαμπουάν για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΝΗΣΜΟ.

Το Calmoxine® είναι ένα κατοχυρωμένο συστατικό το οποίο, σε συνδυασμό με τη λεβάντα, μειώνει τους μικρορεθισμούς και τον κνησμό.

Διαθεσιμότητα : 6 σε απόθεμα

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; Για άνδρες και γυναίκες με πιτυρίδα και ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

Διπλή αποτελεσματικότητα ενάντια στη πιτυρίδα και την ξηροδερμία

Διαθεσιμότητα : 1 σε απόθεμα

Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με ηλίανθο και τσάι του βουνού. Προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωσηλάμψη και διάρκεια χρώματος σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες [βαφή ή περμανάντ].

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Σαμπουάν με εκχυλίσματα από Δάφνη και Echinacea. Τα εκχυλίσματα από δάφνη και echinacea, γνωστά για τις αντισηπτικέςτους ιδιότητες, φροντίζουν για την υγεία του τριχωτού, προστατεύοντας από την ανάπτυξη πιτυρίδας. 

Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Mε εκχυλισματα απο δικταμο, ματζουρανα και τσαι του βουνου βιολογικης καλλιεργειας απο την κρητη

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Σαμπουάν που δυναμώνει και δίνει όγκο στα μαλλιά.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Διαθεσιμότητα : 5 σε απόθεμα

Απαλό σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες. Mε εκχυλίσματα από ΔίκταμοΜατζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Δεν περιέχει σιλικόνες και λοιπές επιβλαβείς συνθετικές ενώσεις, όπως paraben, mineral oils, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες.

Διαθεσιμότητα : 5 σε απόθεμα

Σαμπουάν με αμύγδαλο και λινάρι που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηρά/ αφυδατωμένα μαλλιά, προλαμβάνοντας το σπάσιμο της τρίχας. Δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για vegetarians.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά με γλυκύρριζα και τσουκνίδα. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα, χαρίζοντας στα μαλλιά λάμψη και όγκο. Περιέχει εκχυλίσματα από δίκταμοματζουράνα και τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. 

Διαθεσιμότητα : 4 σε απόθεμα

Το shampoo dermo-protective της σειράς green είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο για συχνό λούσιμο κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους τύπους μαλλιών.

Ο επιλεγμένος συνδυασμός των ενεργών συστατικών του, Προβιταμίνης Β5, Πρωτεϊνών, Πανθενόλης και φυσικών ενυδατικών παραγόντων ενισχύει, προστατεύει, αναδομεί την τρίχα και συνυσφέρει στην ενυδάτωση των μαλλιών και του δέρματος.  Το σαμπουάν αυξάνει τον όγκο των μαλλιών ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει φυσική λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα. Προστατεύει από την ξηροδερμία, αναζωογονεί και καταπραϋνει το δέρμα. 

Διαθεσιμότητα : 2 σε απόθεμα

Με κρεμώδη υφή και ντελικάτο άρωμα, το σαμπουάν Nutricerat έχει σχεδιαστεί με πολύ απαλή καθαριστική βάση που κάνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Δίνει στα μαλλιά τις θρεπτικά ουσίες που είναι απαραίτητες για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση τους.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Αυτό το σαμπουάν έχει ήπια και καταπραϋντική δράση και ηρεμεί το πιο ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής. Υψηλής ασφάλειας, υποαλλεργική φόρμουλα που καταπραΰνει φαγούρα μετά την πρώτη χρήση και προσφέρει άμεση αίσθηση άνεσης.

Διαθεσιμότητα : εκτός αποθέματος

Το τριχωτό της κεφαλής σας μπορεί να αποδυναμωθεί κατά τη διάρκεια ή μετά από μια θεραπεία πιτυρίδας.  Το σαμπουάν αυτό καθαρίζει απαλά το δέρμα της κεφαλής και μειώνει τον κίνδυνο των επαναλαμβανόμενων επισοδίων πιτυρίδας χάρη στην πολύ απαλή καθαριστική του βάση σε συνδυασμό με απαλά ενεργά συστατικά.

Διαθεσιμότητα : 19 σε απόθεμα

Ξηρό σαμπουάν με εκχύλισμα τσουκνίδας για λούσιμο χωρίς νερό. Απορροφά την υπερρέκριση σμήγματος και επιτρέπει τη μείωση της συχνότητας ανάμεσα στα λουσίματα χάρη στη σύνθεση που συνδυάζει το εκχύλισμα τσουκνίδας με αποδεδειγμένες σμηγματορρυθμιστικές ιδιότητες με μικροκονιοποιημένες πούδρες με πολύ υψηλή ικανότητα προσρόφησης.