Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -20%
    DUCRAY Creastim Anti-hair loss lotion 2x30ml
    DUCRAY Creastim Anti-hair loss lotion 2x30ml

Αντιδραστική τριχόπτωση - Λοσιόν κατά της τριχόπτωσης.

Αντιδραστική τριχόπτωση – Τοκετός, Στρες, Κόπωση – Επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, σταματά την τριχόπτωση.

Η αντιδραστική τριχόπτωση παρατηρείται κυρίως στις γυναίκες και οφείλεται σε παράγοντες όπως στρες, τοκετός, εναλλαγές των εποχών, λήψη φαρμάκων ή συναισθηματικό σοκ.

Ιδιότητες : Η λοσιόν Creastim κατά της τριχόπτωσης, πλούσια σε κερατίνη, τετραπεπτίδιο και βιταμίνες Β5, Β6 & Β8, προσφέρει μια απάντηση ειδικά προσαρμοσμένη στην αντιδραστική τριχόπτωση. Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών που περιέχει, δρα ως πραγματικός καταλύτης της φάσης ανάπτυξης των μαλλιών. Ευνοεί τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων στη ρίζα της τρίχας, παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και διεγείρει τους κύριους παράγοντες που επιδρούν στη διατήρηση της φάσης ανάπτυξης των μαλλιών και στη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής. Έτσι, τα μαλλιά δυναμώνουν, αυξάνεται η πυκνότητά τους, η τριχόπτωση σταματά και επομένως αυξάνεται ο όγκος των μαλλιών. Χάρη στην ελαφριά υφή της, η λοσιόν έχει βέλτιστη απορρόφηση χωρίς να λαδώνει τα μαλλιά. Μετά τις πρώτες εφαρμογές, τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και αυξάνεται ο όγκος και η ζωντάνια τους. Η υψηλής ανεκτικότητας σύνθεσή της, καθιστά τη λοσιόν κατάλληλη και για το πιο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.*(Κλινική μελέτη αποτελεσματικότητας που πραγματοποιήθηκε σε 32 άτομα μετά από ένα μήνα χρήσης: Αποτελέσματα όσον αφορά στη μείωση της τριχόπτωσης).

Οδηγίες χρήσης : Εφαρμόστε 10 ψεκασμούς 3 φορές την εβδομάδα σε στεγνό τριχωτό της κεφαλής. Κάντε καλό μασάζ για να διευκολύνετε την απορρόφηση της λοσιόν. Δεν ξεπλένεται. Αποφύγετε το λούσιμο για δύο ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Η αγωγή πρέπει να ακολουθείται για 2 μήνες τουλάχιστον. Η συσκευασία διαρκεί για 2 μήνες, όσο δηλαδή μια ολοκληρωμένη αγωγή.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση: Μην ψεκάζετε στα μάτια. Να μην εισπνέεται. Να χρησιμοποιείται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να μην καταπίνεται. Για εξωτερική χρήση μόνο. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά και εφήβους.

Συσκευασία: 2 Φιαλίδια Spray των 30ml.

3282779421577

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

4 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: