Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -30%
    Lierac Premium La Cure Anti-Age Κρέμα Απόλυτης Αντιγήρανσης 30ml

Lierac Premium La Cure

Μια καινοτομία που συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης.

Βασισμένο στις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, το La Cure Απόλυτης Αντιγήρανσης διαθέτει ένα πρωτότυπο και καινοτόμο σύμπλοκο που δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της ραγδαίας γήρανσης της επιδερμίδας. Συνδυάζει το εξαπεπτίδιο FX, ένα υψηλής συγκέντρωσης FOXO-like ενεργό συστατικό που αναγεννά τους ιστούς του δέρματος, με την τεχνολογία GDF-11, που ενεργοποιεί τη δράση της πρωτεΐνης της νεότητας GDF-11, η οποία ευθύνεται για την αναζωογόνηση των κυττάρων. Ο αριθμός των νεαρών κυττάρων αυξάνεται ενώ ο αριθμός των γερασμένων κυττάρων μειώνεται. Όσο περνούν οι μέρες, τα σημάδια του στρες εξαλείφονται από την επιδερμίδα, η οποία αναγεννάται δίνοντας τη θέση της σε ένα ορατά νεότερο πρόσωπο σε 28 μόλις ημέρες.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard για να δημιουργηθεί μία πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες, που έχουν αποτέλεσμα αποκατάστασης και έναν απροσδόκητο χείμαρρο αισθήσεων, όπου η φρεσκάδα οδηγεί στην άνεση. Το ιδιαίτερο άρωμα απελευθερώνει νότες γιασεμιού, ίριδας και musk. Η επιδερμίδα αποκτά αίσθηση άνεσης και ανανεώνεται άμεσα, ενώ φαίνεται πιο λεία και ξεκούραστη.

Το Premium La Cure είναι μια εντατική θεραπεία ομορφιάς . Τολμήστε να κάνετε μία ένεση νεότητας.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, πριν από την κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιείτε συνήθως.
Αγωγή 28 ημερών, 1 με 3 φορές τον χρόνο.

Κύρια Συστατικά

Ένα καινοτόμο και υψηλής απόδοσης δίδυμο ενεργών συστατικών συνδυάζεται με τα βασικά ενεργά συστατικά της σειράς Premium προκειμένου να επιτευχθεί η πιο ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση.

Εξαπεπτίδιο FX – εντατική αναγέννηση: αναπαράγει τη δράση της FOXO (πρωτεΐνη της αθανασίας). Αποκαθιστά τη βέλτιση λειτουργία των βλαστοκυττάρων προκειμένου να επανενεργοποιηθεί η αναγέννηση στην επιδερμίδα και στο χόριο = περισσότερα νεαρά κύτταρα.

Τεχνολογία GDF-11 – εντατική αναγέννηση: ενεργοποίηση της σύνθεσης της GDF-11 (πρωτεΐνη της νεότητας). Αναζωογονεί τα γερασμένα κύτταρα για να τους δώσει τα χαρακτηριστικά των νεαρών κυττάρων και επαναφέρει την ικανότητά τους να επανορθώνονται = λιγότερα γερασμένα κύτταρα.

Συμπληρωματικά ενεργά συστατικά:
- Αναζωογονητική νιασιναμίδη (ενίσχυση ενέργειας)
- Αντιοξειδωτικά μαύρα λουλούδια
- Αντιγηραντικό σύμπλοκο hyalu-3

Οφέλη & Αποτελέσματα

Εξαιρετικά κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε μόλις 1 μήνα – Ένεση νεότητας για ανανεωμένο όγκο, δύναμη και λάμψη.

Αμέσως: η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και με μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης 96%. (1)

Μετά τις 14 ημέρες: Η επιδερμίδα αναζωογονείται και ενισχύεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και η χροιά της επιδερμίδας αποκτά πάλι ζωντάνια. (2)

Μετά τον 1 μήνα: Ο όγκος της επιδερμίδας αποκαθίσταται. Η επιδερμίδα είναι πιο πυκνή, επανορθωμένη και πιο ενδυναμωμένη. Οι ρυτίδες γεμίζουν. Η χροιά της επιδερμίδας αποκτά πάλι ζωντάνια, είναι πιο λαμπερή και πιο ομοιογενής. (3) Βασισμένη στην έρευνα της αναγεννητικής ιατρικής. Βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας για πάνω από το 80% των γυναικών.(4)

(1) Ex vivo δοκιμή στα βασικά ενεργά συστατικά.
(2) Κλινική μελέτη - 28 ημέρες - γυναίκες 40-70 ετών.
(3) Κλινική μελέτη - 59 εθελόντριες - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα - % ικανοποίησης.
(4) Τυποποιημένη μελέτη - 59 εθελόντριες - 28 ημέρες - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα -Μέθοδοι Ερωτηματολογίου Ευεξίας, Προφίλ Αυτοαντίληψης της Εξωτερικής Εμφάνισης και σημασιολογική ανάλυση των απαντήσεων — Γυναίκες 40-70 ετών.

Δείτε επίσης:

κρεμεσ προσωπου για 50 ετων και ανω

κρεμεσ προσωπου 55+

κρεμα ματιων για μαυρουσ κυκλουσ

3508240005061

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
45+
50+
55+
60+
65+

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: