Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -15%
    CeraVe Moisturising Cream Ενυδατική Κρέμα Προσώπου & Σώματος 454g

CeraVe Ενυδατική Κρέμα Προσώπου και Σώματος

Ο διαταραγμένος επιδερμικός φραγμός μπορεί να προκαλέσει ξηροδερμία και κνησμό , ενώ επιδεινώνει δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα. Μια ενυδατική κρέμα μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, όταν περιέχει ενυδατικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ ή ceramides που αναπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία του επιδερμικού φραγμού.

Η CeraVe Moisturizing Cream ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος

περιέχει και τα δύο αυτά συστατικά, προσφέροντας αποτελεσματική ενυδάτωση και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Αυτή η πλούσια μή λιπαρή ενυδατική κρέμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους ειδικά για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, ενώ είναι κατάλληλη για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα, καθώς και την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που απελευθερώνει σταθερά υαλουρονικό οξύ και τρία απαραίτητα ceramides καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στη μη λιπαρή της σύνθεση χωρίς άρωμα, αυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος με ceramides είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα , ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της, βελτιώνοντας την όψη και την υφή της.

  • Κατάλληλη για ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα, χρήση σε πρόσωπο και σώμα.
  • Τεχνολογία MVE: Κατοχυρωμένο σύστημα διάχυσης που απελευθερώνει διαρκώς ενυδατικά συστατικά, εξασφαλίζοντας 24ωρη ενυδάτωση.
  • Ceramides: Απαραίτητα συστατικά για την αποκατάσταση και τη διατήρηση του επιδερμικού φραγμού.
  • Υαλουρονικό οξύ: Προσελκύει την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας, βοηθώντας το δέρμα να διατηρεί την υγρασία του.
  • Δεν προκαλεί ατέλειες, μη λιπαρό, υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
  • Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους
3337875597388
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες
Ενυδατικές Κρέμες Προσώπου
Ηλικία
20+
25+
30+

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: