Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -20%
    Uriage Age Protect Multi-Action Peeling Night Cream 50ml

AGE PROTECT - ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΛΕΙΑΙΝΕΙ, ΦΩΤΙΖΕΙ

(Προϊόντα περιποίησης για μικτές επιδερμίδες, Προϊόντα περιποίησης για ξηρές επιδερμίδες, Προϊόντα περιποίησης για ερεθισμένο δέρμα, Προϊόντα περιποίησης για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες)

Συμβουλή

Εφαρμόστε το βράδυ σε εντελώς καθαρό και στεγνό δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για εγκύους. Σε περίπωση αίσθησης νυγμού, μειώστε τη συχνότητα των εφαρμογών.

Νύχτα με τη νύχτα, η αναδομητική της δράση μειώνει την όψη των ρυτίδων, χαρίζει φωτεινότητα, βελτιώνει την υφή του δέρματος, και ελαττώνει τις ατέλειες.

Προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια γήρανσης
Μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καταπολεμά την απώλεια της σφριγηλότητας και τη χαλάρωση, και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη ζωντάνια και τη λάμψη του.

Λειαίνει
Τα ΑΗΑ δρουν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, για αποτέλεσμα peeling και καταπολέμηση των ρυτίδων, των σκούρων κηλίδων και των ατελειών.

Βελτιώνει την κυτταρική οξυγόνωση
Προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους ενισχύοντας το αποτοξινωτικό σύστημά του.

Ενυδατώνει
Εμπλουτισμένη με Ιαματικό Νερό Uriage και Φυτικούς Κηρούς (Ακακία, Ηλίανθος, Άνθος Prairie), ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Αποτελέσματα
-72%
στην όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Ένταση καφέ κηλίδων: -76%
Λάμψη: +221%
Ξεκούραστη όψη: 100%

Κλινική μελέτη που διενεργήθηκε υπό δερματολογικό έλεγχο σε 24 εθελοντές, για 56 ημέρες. Εφαρμογή κάθε δεύτερη ημέρα για 1 εβδομάδα, έπειτα καθημερινά για τις υπόλοιπες εβδομάδες. Αυτο-αξιολόγηση βάσει κλίμακας. Αυτο-αξιολόγηση, ποσοστό ικανοποίησης.
Ενεργά συστατικά

3661434006456

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: