ESPA
  • -30%
    κρεμα για αφθεσ για παιδια
    αφθες στο στομα σε παιδια
    SensiTeeth Aphthae Gel

Τι είναι το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel;

Το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο gel για τη θεραπεία των αφθών στο στόμα των παιδιών. Περιέχει φθοριούχο νάτριο και πανθενόλη, δύο συστατικά που βοηθούν στην επούλωση και ανακούφιση από τον πόνο και τον ερεθισμό.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε παιδιά από 6 μηνών και άνω και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη θεραπεία των αφθών όσο και για την πρόληψή τους. Το gel δεν περιέχει αλκοόλη, δεν είναι ερεθιστικό και δεν προκαλεί τσιμπητική αίσθηση.

Συνιστάται να εφαρμόζετε το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel 2-3 φορές την ημέρα σε καθαρά και στεγνά αφθογόνα μέρη του στόματος, μέχρι να ανακάμψει η περιοχή της αφθούς. Πριν από τη χρήση, συνιστάται η προσεκτική πλύση των χεριών και η αποφυγή της επαφής του gel με τα μάτια.

Πώς λειτουργεί το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel;

Το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel δρα στη θεραπεία των αφθών με δύο τρόπους. Καταρχάς, περιέχει φθοριούχο νάτριο, ένα συστατικό που έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και βοηθά στην εξάλειψη των βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν αφθούς.

Δεύτερον, το gel περιέχει πανθενόλη, ένα συστατικό που βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και του ερεθισμού που συνοδεύουν τις αφθούς. Η πανθενόλη επίσης ενισχύει την επούλωση των πληγών, βοηθώντας στην ανάκτηση της περιοχής της αφθούς.

Το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel είναι επίσης κατάλληλο για πρόληψη αφθών, καθώς η συχνή χρήση του μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν αφθούς και να διατηρήσει το στόμα του παιδιού υγιές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel;

Για να χρησιμοποιήσετε το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel, πρέπει να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλό σας και να την απλώσετε στην περιοχή της αφθούς. Μπορείτε να εφαρμόσετε το gel έως τρεις φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Επιπλέον, προτού εφαρμόσετε το gel, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι καθαρή και στεγνή. Επίσης, μην τρώτε ή πίνετε τουλάχιστον μια ώρα μετά την εφαρμογή του gel.

Σημειώστε ότι το Frezyderm SensiTeeth Aphthae Gel είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών και πρέπει να χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη ενήλικα. Εάν η κατάσταση σας δεν βελτιώνεται ή χειροτερεύει, επικοινωνήστε με το γιατρό σας για περαιτέρω συμβουλές και θεραπεία.

SensiTeeth Aphthae Gel της Frezyderm είναι κατάλληλο για:

  • Καθημερινή ανακούφιση του πόνου από άφθες
  • Παιδιά με κοιλιοκάκη (χωρίς γλουτένη)
  • Ομοιοπαθητικές αγωγές

Ενεργά Συστατικά

Clove oil | Polydocanol: Άμεση ανακούφιση πόνου και ερεθισμού
Glycyrrhizinic acid: Αντιφλεγμονώδης, επουλωτική δράση
Bioflavonoids: Αντιβακτηριακή δράση

5202888230134
3 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

5 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: