Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -22%
    Curaden Curaprox Black Is White Μαύρη Οδοντόκρεμα με Ενεργό Άνθρακα 90ml
    Curaden Curaprox Black Is White Μαύρη Οδοντόκρεμα με Ενεργό Άνθρακα 90ml
    Curaden Curaprox Black Is White Μαύρη Οδοντόκρεμα με Ενεργό Άνθρακα 90ml

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ;

"Αυτή είναι μια παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος", λέει ο Dr Matthias Mοtsch υπεύθυνος για την ανάπτυξη του προϊόντος. Τα ενεργά σωματίδια του άνθρακα απορροφούν τα σωματίδια που δημιουργούν χρώσεις "σαν μια ηλεκτρική σκούπα". Επιπλέον o δείκτης αποτριβής - αποτελεί το μέτρο για τη λειαντική δράση στις οδοντόπαστες - είναι πολύ χαμηλός, περίπου 60 και σημαντικά χαμηλότερος από κάθε άλλη οδοντόκρεμα στην κατηγορία των λευκαντικών.

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΕΣ, ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Οι περισσότερες λευκαντικές οδοντόκρεμες περιέχουν συστατικά που δημιουργούν αποτριβές όπως η κιμωλία ή τα πυριτικά άλατα. Άλλες λευκαίνουν με χημικούς παράγοντες όπως τα υπεροξείδια. Aυτοί οι παράγοντες επιδρούν αρνητικά στα ούλα, τα δόντια και το βλεννογόνο του στόματος, ενώ μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη διάβρωση του σμάλτου.

Οι οδοντόκρεμες της σειράς Black Is White / White Ιs Black επαναφέρουν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών με ήπιο τρόπο, χωρίς να φθείρουν το σμάλτο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καθημερινές οδοντόκρεμες, χωρίς κανένα περιορισμό.

BLACK OR WHITE?

Εσείς ποια σειρά θα επιλέξετε; BLACK IS WHITE or WHITE IS BLACK; Και οι δύο είναι υπέροχες. Έχουν ακριβώς την ίδια δράση. Η μόνη διαφορά είναι στη γεύση:
 έντονη για τη σειρά BLACK - ελαφρώς πιο ήπια για τη σειρά WHITE. Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Ολοκληρώστε την εμπειρία BLACK / WHITE συμπληρώνοντας την αγορά οδοντόκρεμας με την αντίστοιχη οδοντόβουρτσα. Χάρη στις 5.100 ίνες Curen® οι οδοντόβουρτσες BLACK / WHITE είναι απαλές με τα δόντια και τα ούλα αλλά ιδιαίτερα σκληρές με την πλάκα: εισχωρούν και καθαρίζουν ατραυματικά ακόμη και την ουλοδοντική σχισμή.

7612412423822

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: