- ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
- ΜΑΡΚΕΣ add remove
- ΕΠΟΧΙΚΑ add remove
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
addremove
- Πρόσωποaddremove
- Ενυδάτωσηaddremove
- Αντιγήρανση & Σύσφιξηaddremove
- Ακμή / Λιπαρότητα
- Καθαρισμός - Περιποίησηaddremove
- Χείληaddremove
- Πανάδες - Καφέ κηλίδες
- Κρέμες Ματιώνaddremove
- Σώμαaddremove
- Γυναικεία Τριχόπτωσηaddremove
- Μαλλιάaddremove
- Ευαίσθητη Περιοχήaddremove
- Μακιγιάζaddremove
- Πρόσωποaddremove
- ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ addremove
-
ΑΝΔΡΑΣ
add remove
- Μαλλιά add remove
-
ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ
add remove
-
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
add remove
-
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
add remove
Dr.Scholl Ελαφρόπετρα
Κωδικός: 5038483193792
Δείτε όλα τα προϊόντα Dr.SchollΑφαιρεί απαλά το τραχύ και σκληρό δέρμα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Μπμορεί να χρησιμοποιηθεί στα πόδια, στα γόνατα και στους αγκώνες, πλένεται.
1τεμάχιο
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Αφαιρεί απαλά το τραχύ και σκληρό δέρμα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Μπμορεί να χρησιμοποιηθεί στα πόδια, στα γόνατα και στους αγκώνες, πλένεται.
Δείτε περισσότερα προϊόντα για ξηροδερμία στα πόδια

Αφαιρεί απαλά το τραχύ και σκληρό δέρμα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Μπμορεί να χρησιμοποιηθεί στα πόδια, στα γόνατα και στους αγκώνες, πλένεται.
1τεμάχιο
Προϊόντα στην ίδια κατηγορία
Η κρέμα ανάπλασης για σκασμένες φτέρνες της Scholl κλινικά αποδεδειγμένα ανακουφίζει και αποκαθιστά το ξηρό και σκασμένο δέρμα.
To μοναδικό με το τυποποιημένο εκχύλισμα AS 195 δίνει λύση φυσικά...
Τα ευεργετικά συστατικά του Antistax® είναι φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera).
Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής. Σε πολλές κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθούν στην διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι προστατεύουν τα αγγεία σταθεροποιώντας τα τοιχώματα τους και αυξάνουν την ελαστικότητά τους. Το αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας, η μείωση της εμφάνισης οιδημάτων (πρησμένα πόδια) και ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως αίσθημα βάρους και πόνο.
Δυναμώνει το δέρμα και το κάνει ανθεκτικό,προλαμβάνει τους ερεθισμούς και τις φουσκάλες,προστατεύει από φλεγμονές και μολύνσεις από μύκητες, ομαλοποιεί την εφίδρωση και εξουδετερώνει την κακοσμία.