Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -35%
    ANTISTAX - GEL for swollen feet, tired, 125 ml

To μοναδικό με το τυποποιημένο εκχύλισμα AS 195 δίνει λύση φυσικά...

Τα ευεργετικά συστατικά του Antistax® είναι φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera).

Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής. Σε πολλές κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθούν στην διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι προστατεύουν τα αγγεία σταθεροποιώντας τα τοιχώματα τους και αυξάνουν την ελαστικότητά τους. Το αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας, η μείωση της εμφάνισης οιδημάτων (πρησμένα πόδια) και ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως αίσθημα βάρους και πόνο.

To Antistax® περιέχει ένα μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το AS 195, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί επί δεκαετίες για την διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων. Παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής εταιρίας Boehringer Ingelheim και εξασφαλίζει την ίδια ποιοτική και ποσοτική σύσταση των ευεργετικών συστατικών του σε κάθε δισκίο σε όλες τις παρτίδες και σε όλη τη διάρκεια μέχρι την ημερομηνία λήξης. Κυκλοφορεί και χρησιμοποιείται σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και σε πολλές άλλες χώρες. Antistax® Cooling Leg Gel To Antistax® Cooling Leg Gel περιέχει 1,250 mg εκχυλίσματος AS 195/100 g.

To Antistax® Cooling Leg Gel είναι ένα μοναδικό, εύκολα απορροφούμενο και μη λιπαρό προϊόν, που ανακουφίζει αμέσως και αναζωογονεί τα «βαριά» και κουρασμένα πόδια.

Τρόπος χρήσης: Κάνετε μασάζ με το τζελ στα πόδια σας με απαλές αλλά σταθερές κινήσεις, ξεκινώντας από τους αστραγάλους και προχωρώντας προς τα επάνω. Έχει ελαφρύ άρωμα λεμονιού, απορροφάται γρήγορα και αρχίζει να δρα άμεσα. Φυλάξτε το στο ψυγείο για επιπρόσθετη δροσιστική δράση. 

3582910081975
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: