Όροι Επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση διαπίστωσης ελαττωματικών προϊόντων κατά την παραλαβή τους, γίνεται άμεσα αντικατάστασή τους χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή, εφόσον πρώτα το pharmanatura.gr ειδοποιηθεί τηλεφωνικά (210-6754887) ,ή με e-mail στο info@pharmanatura.gr από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που έγινε η παραγγελία και στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και κωδικός παραγγελίας καθώς και τα ελαττωματικά προϊόντα.

Η επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων είναι δυνατή εφόσον: 

α) η επιστροφή πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και η ημερομηνία παραλαβής από εμάς της επιστροφής δεν ξεπερνάει τις τρεις (3) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή.

β) η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. 

Στην περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

Σε περίπτωση αγοράς με τιμολόγιο, η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από δελτίο αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και η ακύρωση έχει γίνει σε διάστημα οκτώ (8) εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).

Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αρ. τηλεφώνου 210-6754887, ή, να μας στείλετε e-mail στο info@pharmanatura.gr από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που έγινε η παραγγελία και στο οποίο θα αναγράφεται:

Ονοματεπώνυμο

Κωδικός παραγγελίας

Να αναφέρεται η πρόθεση του αγοραστή να ακυρώσει την παραγγελία.