Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -25%
    Vichy Ideal Soleil Αντηλιακό Νερό Προστασίας & Ενυδάτωσης Spf30 200ml
Το VICHY IDEAL SOLEIL HYDRATING SPF30 PROTECTIVE SOLAR WATER, είναι ένα αντηλιακό νερό προστασίας για Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ. Μια επαναστατική νερένια υφή - εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά φρέσκια.  Το αντηλιακό water spray προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία που αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Σύνθεση εμπλουτισμένη υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, το οποίο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Η πρώτη εξαιρετικά ευχάριστη αντηλιακή προστασία που ενεργοποιείται από ένα ευρέως φάσματος σύστημα UV Φίλτρων και φυσικά δραστικά συστατικά. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Με Διφασική τεχνολογία και με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Με Σύστημα Φίλτρων ευρέως φάσματος και Ισχυρά φυσικά δραστικά συστατικά όπως το Υαλουρονικό οξύ για Ενυδάτωση.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους.
Οδηγίες: Εφαρμόστε το Vichy Ideal Soleil Hydrating SPF30 Protective Solar Water ακριβώς πριν από την έκθεση στον ήλιο, ανανεώνετε συχνά και σε άφθονη ποσότητα ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, αν ιδρώσατε ή αν σκουπιστήκατε. Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη.
3337875585187

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: