Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -12%
    A-Derma Gel Douche Surgras Ultra Rich Shower Gel 750ml

Εμπλουτισμένο με το φυτικό εκχύλισμα βρώμης Rhealba, προσδίδει στο δέρμα σας καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες. 
Πιο αναλυτικά η βρώμη Rhealba, προιόν 100% φυτικής προέλευσης, φύεται στην περιοχή της Νοτιοδυτικής Γαλλίας, σύμφωνα με τις αρχές της Βιολογικής γεωργίας. Μοναδικό και αποκλειστικό δραστικό συστατικό, η βρώμη Rhealba, είναι καταπραϋντική και αντιερεθιστική και βρίσκετε στην καρδιά όλων των προιόντων της A-DERMA εδώ και 30 χρόνια, εξαιτίας της εξαιρετικής καθαρότητας και του εκπληκτικού της πλούτου σε καταπραϋντικά δραστικά συστατικά. Τα δερματολογικά εργαστήρια της A-DERMA, είναι τα μόνα στον κόσμο που την καλλιεργούν. Η μοναδικότητά της έγκειται στο γεγονός ότι οι ερευνητές της Phytofilière Pierre Fabre, επέλεξαν τη Βρώμη Rhealba ανάμεσα σε περισσότερες από 80 διαφορετικές ποικιλίες βρώμης για την εξαιρετική της καθαρότητα και την αποτελεσματικότητά της.

ΧΡΗΣΗ
Στο ντους ή στο μπάνιο , κάνετε αφρό στην παλάμη σας και εφαρμόστε το αφρίζον ζελ καθαρισμού με βρώμη Rhealba της εταιρείας A-DERMA, σε βρεγμένο δέρμα
Στην συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε απαλά πρόσωπο και σώμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

Το προιόν δεν περιέχει σάπωνες και paraben.
750ml

3282770030143
20 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: