- -25%
- ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
- ΜΑΡΚΕΣ add remove
- ΕΠΟΧΙΚΑ add remove
-
ΓΥΝΑΙΚΑ
addremove
- Πρόσωποaddremove
- Ενυδάτωσηaddremove
- Αντιγήρανση & Σύσφιξηaddremove
- Ακμή / Λιπαρότητα
- Καθαρισμός - Περιποίησηaddremove
- Χείληaddremove
- Πανάδες - Καφέ κηλίδες
- Κρέμες Ματιώνaddremove
- Σώμαaddremove
- Γυναικεία Τριχόπτωσηaddremove
- Μαλλιάaddremove
- Ευαίσθητη Περιοχήaddremove
- Μακιγιάζaddremove
- Πρόσωποaddremove
- ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ addremove
-
ΑΝΔΡΑΣ
add remove
- Μαλλιά add remove
-
ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ
add remove
-
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
add remove
-
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
add remove
Bioderma Sensibio H2O Διάλυμα Καθαρισμού 250ml
Κωδικός: 3401575390447
Δείτε όλα τα προϊόντα BiodermaΚολλοειδές διάλυμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών για το ευαίσθητο δέρμα. Πλεονεκτήματα Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ: Kολλοειδή σωματίδια εστέρων λιπαρών οξέων. Καταπραϋντικό.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
SENSIBIO H2O 250ml 500ml Ήπιο διάλυμα καθαρισμού & ντεμακιγιάζ Κολλοειδές διάλυμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών για το ευαίσθητο δέρμα. Πλεονεκτήματα Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ: Kολλοειδή σωματίδια εστέρων λιπαρών οξέων. Καταπραϋντικό. Συστατικά Kαταπραΰνει την ερυθρότητα: Eκχύλισμα Cucumis sativus. Σέβεται την ισορροπία της επιδερμίδας: Xωρίς σάπωνα, φυσιολογικό pH. Χωρίς άρωμα. Άριστη ανεκτικότητα Τρόπος Χρήσης Πρωί και/ή βράδυ με βαμβάκι για τον καθαρισμό του δέρματος και/ή για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Για το πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
Κολλοειδές διάλυμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών για το ευαίσθητο δέρμα. Πλεονεκτήματα Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ: Kολλοειδή σωματίδια εστέρων λιπαρών οξέων. Καταπραϋντικό.
Προϊόντα στην ίδια κατηγορία
Apivita Cleansing Γαλάκτωμα 3 σε 1 για Πρόσωπο & Μάτια με Χαμομήλι & Μέλι 200ml
Πρακτικό γαλάκτωμα καθαρισμού 3σε1 που απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.
Apivita Cleansing Γαλάκτωμα Καθαρισμού με Μέλι & Πορτοκάλι για Κανονικές-Ξηρές Επιδερμίδες 200ml
- Το αμύγδαλο και το λάδι ελιάς απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το ντεμακιγιάζ,χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα
- Το μέλι ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα
- Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού τονώνει την επιδερμίδα και προσφέρει λαμπερή όψη
- Τα αιθέρια έλαια λεβάντας,νέρολι και γεράνι καταπραύνουν,αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα
Korres Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1 με Τσάι του Ολύμπου 400ml + ΔΩΡΟ 200ml
Korres Τσάι του Ολύμπου Γαλάκτωμα 3 σε 1 για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Υπέροχο άρωμα που θα σε κάνει να το ερωτευτείς!
