- -25%
Αφρώδης κρέμα για βαθύ καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας με φραγμένους πόρους.
Καθαρίζει, απολεπίζει και συσφίγγει τους φραγμένους πόρους. Η κρεμώδης υφή του μετατρέπεται σε απαλό, πλούσιο αφρό που ξεπλένεται εύκολα.
Κωδικός: 3401578653709
Δείτε όλα τα προϊόντα BiodermaΤζελ που καθαρίζει απαλά και περιορίζει το σχηματισμό των κηλίδων χάρη στην σμηγματορρυθμιστική δράση της. Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες, θειικό ψευδάργυρο και θειικό χαλκό. Είναι κατάλληλο για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει άρωμα, είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει paraben, χρωστικές και σαπούνι.
Δωρεάν Αποστολή άνω των 39€
ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή
εντός 14 ημερών
από 2 Φυσικά Καταστήματα
Τζελ που καθαρίζει απαλά και περιορίζει το σχηματισμό των κηλίδων χάρη στην σμηγματορρυθμιστική δράση της. Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες, θειικό ψευδάργυρο και θειικό χαλκό. Είναι κατάλληλο για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει άρωμα, είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει paraben, χρωστικές και σαπούνι.
Αφρώδης κρέμα για βαθύ καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας με φραγμένους πόρους.
Καθαρίζει, απολεπίζει και συσφίγγει τους φραγμένους πόρους. Η κρεμώδης υφή του μετατρέπεται σε απαλό, πλούσιο αφρό που ξεπλένεται εύκολα.
Διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα.
Γαλάκτωμα καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει. Ενδείκνυται για ξηρό, δυσανεκτικό και ευαίσθητο δέρμα, καθώς παρουσιάζει υψηλή ανοχή, δεν περιέχει άρωμα και συντηρητικά. Μπορείτε να το ξεπλύνετε ή όχ