- -20%
Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα |
close |
Ορός προσώπου Filorga ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ 14 ΗΜΕΡΩΝ
ΣΥΝΘΕΣΗ
Ενυδάτωση, επαναφορά όγκου: Ο συνδυασμός 4 τύπων υαλουρονικού οξέος εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση του ορού. Το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος και είναι απαλό. Το περίγραμμα του προσώπου αποκτά ξανά όγκο. Διαρκής αντιγήρανση: 2 συστατικά φυτικής προέλευσης διεγείρουν την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο δέρμα και την επιδερμίδα ενισχύοντας τα φυσικά αποθέματά τους.
Λάμψη: Ένα εκχύλισμα πλούσιο σε fructans που αποτοξινώνουν, σε συνδυασμό με το NCTF απομακρύνει τη θαμπάδα του δέρματος και χαρίζουν στο δέρμα εξαιρετική λάμψη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το δέρμα ενυδατώνεται άμεσα, η λάμψη και η απαλότητα επανέρχονται. Μετά από εφαρμογή 14 ημερών οι λεπτές γραμμές εξαιτίας της αφυδάτωσης μειώνονται ορατά. Το πρόσωπο αποκτά ξανά τον όγκο του.
Δείτε όλα τα προϊόντα Filorga εδώ
Διαβάστε επίσης: Πως τα προϊόντα Filorga βοηθούν την επιδερμίδα σου!
Ορός βαθιάς ενυδάτωσης και επαναφοράς όγκου
Lierac Mesolift συμπύκνωμα κατά της κούρασης το οποίο ενεργοποιείται κατά την πρώτη χρήση.
ο ενυδατικός ορός δρα σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος αποκαθιστώντας τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωση
Με Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης για Μείωση ρυτίδων & Σύσφιξη Επιδερμίδας.
Booster Ενυδάτωσης & Επαναπύκνωσης, μέγιστη συγκέντρωση σε σύμπλοκο Hydra O2 (15%) & εμπλουτισμένος με AHA, προσφέρει στην Επιδερμίδα μία αληθινή Ένεση Ενυδάτωσης Κωδ: 3508240202347
H S.O.S. λύση με συμπυκνωμένο νερό σταφυλιών για την αποκατάσταση της απαλότητας και της φρεσκάδας στην αφυδατωμένη επιδερμίδα.
Καινοτόμος ορός αντιγήρανσης που στοχεύει όλες τις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών.
Ελαφρύς, απαλός και ελαφρώς αρωματισμένος με ένα μη κολλώδες τελείωμα, αυτός ο Ορός αντι-οξειδωτικής προστασίας βοηθά το δέρμα να αμυνθεί ενάντια στις βλαβερές συνέπειες του οξειδωτικού στρες.
Αποτελεσματικότητα κατά των κηλίδων, φυσικά.
Το N°1 προϊόν κατά των κηλίδων στη Γαλλία*, αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους κηλίδων, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Για δέρμα πιο πυκνό, τονωμένο και με το περίγραμμα του προσώπου ορατά επανασχεδιασμένο.
Αντιοξειδωτική δράση, αντιγήρανση, λάμψη 30ml.Για όλους τους τύπους δέρματος
Το Vineactive Serum Anti Rides Activateur d'Eclat της Caudalie αποτελεί έναν ορό "αυτοάμυνας" σε συμπυκνωμένη μορφή με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, που βοηθά σε καθημερινή βάση στην προστασία του δέρματος από τις καθημερινές εξωτερικές "επιθέσεις" όπως ρύπανση, στρες, κ.λ.π.
ο εντατικός ορός δρά ενάντιαστα σημάδια της γήρανσης και στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις που επιβαρύνουν την επιδερμίδα, μπλε φως, ρύπανση, στρες κούραση...
Ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα. Μειώνει την αίσθηση τραβήγματος.
Η ενισχυμένη σύνθεση με συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας:
[Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέως]: για την διάχυση και συγκράτηση του νερού στο δέρμα, άμεσα και με διάρκεια.[Αργινίνη+Σερίνη]: συστατικά που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα και συγκρατούν το νερό. Ενσωματώνονται σε αυτό και βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας των NMF (Φυσικοί Υδροσταθεροποιητικοί Παράγοντες).
Αναφορά σχολίου
Αναφορά αποστάλθηκε
Η αναφορά σου δεν μπορεί να σταλεί
Γράψτε μια κριτική
Κριτική αποστάλθηκε
Η κριτική σου δεν μπορεί να σταλεί
Η βαθμολόγηση της κριτικής δεν μπορεί να αποσταλεί