Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

  • -20%
    Filorga Time-Filler Eyes Correction Cream 15ml

Ιδανική κρέμα «επιδιόρθωσης» του βλέμματος

Η FILORGA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ: ΡΥΤΙΔΕΣ, ΚΥΚΛΟΙ, ΒΛΕΦΑΡΑ, ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ
Ρυτίδες: Δράση like botos + meso-like (μεσοθεραπεία). Το σύμπλεγμα TIME-FILLER ένα πεπτίδιο ανάλογο με το botox σε συνεργασία με NCTF, το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα μεσοθεραπείας, μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και λειαίνει την επιδερμίδα ώστε να αναζωογονηθεί το βλέμμα.
Βλέφαρα & Βλεφαρίδες: Δράση ανάλογη με το lifting. Ένα δραστικό συστατικό lifting ενεργεί κατά της πτώσης των βλεφάρων. Παράλληλα το matrikine βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων.
Κύκλοι: Δράση ανάλογη με τις ενέσεις + το peeling. Σφαιρίδια «γεμίσματος» νέας γενιάς ενεργούν κατά των κοιλοτήτων. Ένα φυτικό σύμπλεγμα σε συνδυασμό με ένα θαλάσσιο εκχύλισμα επιφανειακής δράσης, ανάλογο με peeling, μειώνουν τους μαύρους κύκλους εξουδετερώνοντας τα κόκκινα και μπλε συστατικά τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Από τις πρώτες μέρες, οι ρυτίδες λειαίνονται, τα βλέφαρα «ανορθώνονται», οι χρωματικοί κύκλοι μειώνονται, οι βλεφαρίδες πυκώνουν και το βλέμμα «ανοίγει» και αποκτά ξανά τη νεανική του λάμψη.

Δείτε όλα τα προϊόντα Filorga εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως τα προϊόντα Filorga βοηθούν την επιδερμίδα σου!

3401597522796
4 αντικείμενα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Product added to compare.