ESPA
  • -30%
    Lamberts - CLA 1000mg, 90 caps
    Lamberts - CLA 1000mg, 90 caps

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) έχει γίνει ένα ιδιαίτερα γνωστό διατροφικό συμπλήρωμα και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολυάριθμες μελέτες. Το CLA είναι ένα είδος λιπαρού οξέος που συναντάτε στη διατροφή μας, ιδίως όταν τρώμε μοσχάρι και γαλακτοκομικά προϊόντα, πλήρη σε λιπαρά. Παρ’ όλα αυτά, η μειωμένη κατανάλωση μοσχαριού και η σημερινή μόδα, να καταναλώνουμε περισσότερο γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο σημερινός τρόπος διατροφής μας παρέχει περίπου 200mg CLA. Μερικοί όμως ερευνητές πιστεύουν ότι θα ήταν προτιμότερο να λαμβάναμε 3000mg (3gr) ημερησίως.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι το CLA επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα αποθηκεύει το λίπος. Μελέτες έχουν δείξει ότι το CLA μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρήσουν μια άριστη ισορροπία ανάμεσα στο λίπος του σώματος και στους σφριγηλούς μυς, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τακτική άσκηση και μια υγιεινή διατροφή.

Συνεπώς, το CLA είναι πιθανό να είναι αρεστό σε αθλητές που ακολουθούν μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και σε άτομα που ενδιαφέρονται για τη σωματική τους “σύνθεση” και τη φόρμα τους!

Το προϊόν μας περιέχει Tonalin CLA, το οποίο είναι ένα φυσικά συζευγμένο λινολεϊκό οξύ που προέρχεται από το ακανθοειδές φυτό safflower.

Είναι ο πιο μελετημένος τύπος CLA και η μοναδική επεξεργασία που έχει υποστεί το καθιστά πλούσιο σε βιοενεργά συστατικά.

Χρήση: 2 Κάψουλες ημερησίως με το γεύμα ή σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού.

5055148408503
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: