Κακοσμία Στόματος - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

 • Προβολή
 • -15%

  Εξουδετερώνει την κακοσμία εξαλείφοντας τις ουσίες που την προκαλούν, αλλά και προλαμβάνοντας τον σχηματισμό τους και εξασφαλίζει ευχάριστη αναπνοή που διαρκεί για 12 ώρες.

  Εξουδετερώνει την κακοσμία εξαλείφοντας τις ουσίες που την...

  15,00€ 12,75€
 • -15%

  Τσίχλα χωρίς ζάχαρη που εμποδίζει την εμφάνιση κακοσμίας του στόματος.

  Τσίχλα χωρίς ζάχαρη που εμποδίζει την εμφάνιση κακοσμίας του στόματος.

  5,90€ 5,02€
 • -25%

  Με Φθόριο 250ppm Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την καθημερινή  αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου που αντιμετωπίζει τη δυσάρεστη οσμή που προκαλούν οι θειούχες πτητικές ενώσεις που σχηματίζονται στα ούλα και στη γλώσσα.

  Με Φθόριο 250ppm Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την καθημερινή...

  8,13€ 6,10€
 • -25%

  Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής. Η προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση με Σύμπλοκο Ψευδαργύρου δρα κατά της δυσάρεστης οσμής που προκαλείται στη στοματική κοιλότητα από την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων.

  Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και...

  7,19€ 5,39€
 • -25%

  Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής (χαλίτωση). Με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που καταπολεμά τη δράση των Gram- βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων που αποτελούν την κύρια αιτία της κακοσμίας.

  Με Φθόριο 1.450ppm Οδοντόπαστα για την καθημερινή αντιμετώπιση της...

  7,87€ 5,90€
Εμφανίζονται 1 - 5 από 5 προϊόντα