Οδοντόβουρτσες - PharmaNatura.gr

Νέα προϊόντα

 • Προβολή
 • Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια καθαρίζοντάς τα τέλεια χωρίς να τραυματίζει τα ούλα μας.

  Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω...

  5,40€
 • Καθημερινή προστασία Μια οδοντόβουρτσα μέτρια μαλακή η οποία είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια καθαρίζοντάς τα τέλεια χωρίς να τραυματίζει τα ούλα μας. Τέλος, χάρις τον εύκαμπτο λαιμό της μας επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και των εσωτερικών επιφανειών των δοντιών μας.

  Καθημερινή προστασία Μια οδοντόβουρτσα μέτρια μαλακή η οποία είναι...

  5,40€
 • Μια οδοντόβουρτσα εξαιρετικά μαλακή, η οποία είναι ιδανική για άτομα με ευαίσθητα ούλα ή δόντια. Η λεπτή επίπεδη κεφαλή της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια καθαρίζοντάς τα τέλεια, χωρίς να τραυματίζει τα ερεθισμένα ούλα. Χάρη στον εύκαμπτο λαιμό της, επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό και των εσωτερικών επιφανειών των δοντιών μας.

  Μια οδοντόβουρτσα εξαιρετικά μαλακή, η οποία είναι ιδανική για...

  5,50€
 • -35%

  Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για τον βαθύ καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας. Το επαγγελματικό χρονόμετρο στη λαβή σας βοηθά να βουρτσίζετε τον συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών.

  Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για τον βαθύ καθαρισμό της στοματικής...

  32,00€ 20,80€
 • Η οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Inspiration έχει μοντέρνο και κομψό design και διαφορετικά μήκη ινών για αποτελεσματικότερο βούρτσισμα. Διαθέτει διάφανη και εργονομική λαβή, λεπτή κεφαλή και ίνες από TYNEX που δεν τραυματίζουν τα δόντια και τα ούλα.

  Η οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Inspiration έχει μοντέρνο και κομψό design...

  5,70€
 • New -35%

  Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Pro 750 σας βοηθά να βουρτσίζετε όπως σας προτείνει ο οδοντίατρος για 2 λεπτά, χάρη στον επαγγελματικό χρονοδιακόπτη, και σας ειδοποιεί κάθε 30 δευτερόλεπτα να αλλάξετε την περιοχή που βουρτσίζετε.

  Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Pro 750 σας βοηθά να βουρτσίζετε όπως σας...

  58,00€ 37,70€
Εμφανίζονται 1 - 6 από 6 προϊόντα