Χοληστερίνη - PharmaNatura.gr

ΦΙΛΤΡΑ

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  • Προβολή
  • -30%

   Superfoods Άοσμο Σκόρδο  Συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων αρτηριακής πίεσης Συμβάλλει στη διατήρηση χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα Παραδοσιακή χρήση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία από το οξειδωτικό stress Συμβάλλει στην υγεία του καρδιαγγειακού

   Superfoods Άοσμο Σκόρδο  Συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών...

   14,90€ 10,43€
  • -10%

   ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης Υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων

   ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου...

   18,50€ 16,65€
  • -10%

   Αγκινάρα (Cynara scolymus I.) - ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης Υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίωνΤαραξάκο (Taraxacum officinale) - ΕνδείξειςΧωνευτικό Διουρητικό Αποτοξινωτικό ΧολαγωγόΜπόλντο (Peumus boldus MOL.) - ΕνδείξειςΤονωτικό του ήπατος και της χοληδόχου κύστεως Αποτοξίνωση

   Αγκινάρα (Cynara scolymus I.) - ΕνδείξειςΑποτοξινωτικό Τονωτικό...

   19,60€ 17,64€
  • -25%

   Το Kyolic Garlic 600mg Aged Garlic Extract της Quest παρέχει γενική υποστήριξη του ανοσοποιητικού και του κυκλοφορικού συστήματος. 

   Το Kyolic Garlic 600mg Aged Garlic Extract της Quest παρέχει γενική...

   23,75€ 17,81€
  • -40%

   To Omegazon της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένο από Νορβηγικά ιχθυέλαια μοριακής απόσταξης, ώστε να αποδίδει πλήρη συγκέντρωση πολυα-κόρεστων λιπαρών οξέων EPA / DHA στην ελεύθερη μορφή τους, για καλύτερη πέψη & αφομοίωση, που συντελούν στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, των θρομβώσεων & στη καλή καρδιαγγειακή λειτουργία. 

   To Omegazon της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένο από...

   17,14€ 10,28€
  • -40%

   Έλαιο Σολωμού σε κάψουλες για την καλή κατάσταση του κυκλοφορικού, την καλή υγεία της καρδιάς

   Έλαιο Σολωμού σε κάψουλες για την καλή κατάσταση του κυκλοφορικού,...

   23,99€ 14,39€
  • -35%

   Το VITAL Cardio® είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα.

   Το VITAL Cardio® είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής,...

   19,09€ 12,41€
  • -40%

   Για δυνατή καρδιά, καλό κυκλοφορικό και χαμηλή χοληστερίνη HEARTMAX

   Για δυνατή καρδιά, καλό κυκλοφορικό και χαμηλή χοληστερίνη HEARTMAX

   33,20€ 19,92€
  • -40%

   Το Mag Citra της Health Aid είναι υψηλής καθαρότητας σύνθεση μαγνησίου με κιτρικό οξύ, που δημιουργεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή μαγνησίου, απαραίτητο στον οργανισμό γιατί μετέχει σε περισσότερες από 300 μεταβολικές λειτουργίες και βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των κραμπών, στους μυϊκούς ή νευρικούς σπασμούς και στα τραβήγματα.

   Το Mag Citra της Health Aid είναι υψηλής καθαρότητας σύνθεση...

   22,20€ 13,32€
  • -40%

   Το  green  tea της  HealthAid παρασκευάζεται πολύ προσεκτικά από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος τσαγιού, που προέρχεται από οργανικές καλλιέργειες ώστε να διατηρεί την καθαρότητα του.

   Το  green  tea της  HealthAid παρασκευάζεται πολύ προσεκτικά από...

   27,20€ 16,32€
  • -40%

   Υψηλής ποιότητας εκχύλισμα πράσινου τσαγιού από οργανικές καλλιέργιες. Ισχυρό αντιοξειδωτικό.  Διατηρεί τη χοληστερίνη στα φυσιολογικά επίπεδα. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και τις καύσεις στη θεραπεία γι' αδυνάτισμα. Η αποτελεσματική δράση του οφείλεται στην πολύ υψηλή αναλογία από πολυφαινόλες (κατεχίνες και επιγκαλοκατεχίνες), δηλ. τα ενεργά συστατικά...

   Υψηλής ποιότητας εκχύλισμα πράσινου τσαγιού από οργανικές...

   22,70€ 13,62€
  • -30%

   Η Ταυρίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά θειικά αμινοξέα, και μπορεί να συντεθεί στο σώμα από την Κυστεΐνη με την συνεργική δράση της Βιταμίνης Β6.

   Η Ταυρίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά θειικά αμινοξέα, και μπορεί...

   20,52€ 14,36€
  • -30%

   Το Silymarin αποτελεί το δραστικό συστατικό του καρπού του φυτού Silybum marianum (ευρέως γνωστό ως γαϊδουράγκαθο - milk thistle). Το φυτό αυτό συναντάται κυρίως στη Μεσόγειο και χρησιμοποιήθηκε ευρέως από βοτανολόγους στο Ηνωμένο Βασίλειο τον 16ο αιώνα. Οι δραστικές ουσίες του βοτάνου περιλαμβάνουν 3 ισομερή που ονομάζονται Silybin, Silidanin και...

   Το Silymarin αποτελεί το δραστικό συστατικό του καρπού του φυτού...

   33,71€ 23,60€
  • -20%

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Λεκιθίνη Η λεκιθίνη βρίσκεται στη φύση εκεί που συνυπάρχουν λίπος και νερό, για παράδειγμα στο γάλα, στον κρόκο τού αυγού, και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής.

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Λεκιθίνη Η λεκιθίνη βρίσκεται στη φύση εκεί...

   16,45€ 13,16€
  • -20%

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Συνένζυμο Q10. Το συνένζυμο Q10, γνωστό και ως ουμπικινόνη, βρίσκεται φυσιολογικά σε όλα μας τα κύτταρα και λειτουργεί σαν συνένζυμο στη μεταφορά τού οξυγόνου με στόχο την παραγωγή ενέργειας.

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Συνένζυμο Q10. Το συνένζυμο Q10, γνωστό και...

   21,84€ 17,47€
  • -20%

   Omega 3 1.000 Fish Oil – EPA/DHA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα Τα Ω3 είναι μια ομάδα απαραίτητων ακόρεστων λιπαρών οξέων τα οποία δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό μας, κι έτσι πρέπει απαραιτήτως να τα λαμβάνουμε από τη διατροφή μας. Από αυτήν την ομάδα των Ω3 λιπαρών οξέων δύο είναι αυτά που ξεχωρίζουν: το EPA (εικοσαπενταενοϊκό...

   Omega 3 1.000 Fish Oil – EPA/DHA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Ωμέγα 3...

   15,90€ 12,72€
  • -25%

   Χοληστερίνη - Καρδιαγγειακή Λειτουργιά Το Kyolic 600mg Aged Garlic Extract της Quest παρέχει 600mg σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης για έντονη ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του κυκλοφορικού. Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και μειώνει τα τριγλυκερίδια. Είναι ένα μοναδικό και αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και...

   Χοληστερίνη - Καρδιαγγειακή Λειτουργιά Το Kyolic 600mg Aged Garlic...

   14,35€ 10,76€
  • -20%

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Ωμέγα 3.6.9 λιπαρά οξέα Συνδυασμός από ιχθυέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου και έλαιο νυχτολούλουδου με υψηλή απόδοση σε Ωμέγα 3,6 και 9 λιπαρά οξέα (ΕPΑ / DHA μορφής).

   ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με Ωμέγα 3.6.9 λιπαρά οξέα Συνδυασμός από...

   19,70€ 15,76€
  • Για τον έλεγχο της υπερλιπιδαιμίας.

   Για τον έλεγχο της υπερλιπιδαιμίας.

   26,50€
  • -33%

   Συμπλήρωμα διατροφής για την διαχείριση του βάρους, εμπλουτισμένο με συνδυασμό φυσικών συστατικών. Συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος.

   Συμπλήρωμα διατροφής για την διαχείριση του βάρους, εμπλουτισμένο...

   36,45€ 24,42€
  • -33%

   Πρόληψη συσσώρευσης λίπους στο ήπαρ. Μείωση χοληστερόλης. Έλεγχος βάρους.

   Πρόληψη συσσώρευσης λίπους στο ήπαρ. Μείωση χοληστερόλης. Έλεγχος...

   21,50€ 14,41€
  • Altion Omega συμβάλλει στον έλεγχο της χοληστερίνης, των λιπιδίων στο αίμα και στην προστασία της καρδιάς. 

   Altion Omega συμβάλλει στον έλεγχο της χοληστερίνης, των λιπιδίων...

   30,50€
  Εμφανίζονται 1 - 22 από 22 προϊόντα

  Ενημέρωση: Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει για 2η φορά η χώρα μας λόγω της πανδημίας του Covid-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις!