Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -25%
    Thea Synapsis Thealoz Duo Eye Drops Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml
    οφθαλμικές σταγόνες
    ξηροφθαλμία

Οφθαλμικές σταγόνες Thea Synapsis Thealoz Duo: Η λύση για ενυδατωμένα και προστατευμένα μάτια

Οι οφθαλμικές σταγόνες Thea Synapsis Thealoz Duo προσφέρουν αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία στα μάτια σας. Η σύνθεση τους βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και τρελλούβας, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του ματιού και στην ανακούφιση από την αίσθηση των ερεθισμών και της ξηροφθαλμίας. Επιπλέον, οι σταγόνες Thealoz Duo είναι κατάλληλες για όλους, ακόμα και για ανθρώπους που φορούν φακούς επαφής. Αποκτήστε τις οφθαλμικές σταγόνες Thea Synapsis Thealoz Duo απολαύστε ενυδατωμένα και προστατευμένα μάτια κάθε μέρα.

Οφθαλμικές σταγόνες Thealoz Duo: Κατάλληλες για καθημερινή χρήση

Οι οφθαλμικές σταγόνες Thealoz Duo είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση και μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων ξηροφθαλμίας, ερεθισμών και κοκκινίλας στα μάτια. Η μοναδική τους σύνθεση βασίζεται σε υαλουρονικό οξύ και τρελλούβα, που προσφέρουν αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία στα μάτια σας. Επιπλέον, οι σταγόνες Thealoz Duo δεν περιέχουν συντηρητικά και είναι κατάλληλες για ανθρώπους που φορούν φακούς επαφής. Ανακουφίστε από την αίσθηση της ξηροφθαλμίας και αποκτήστε ενυδατωμένα και προστατευμένα μάτια με τις οφθαλμικές σταγόνες Thealoz Duo στο pharmanatura.gr.

Οφέλη των οφθαλμικών σταγόνων Thealoz Duo

Οι οφθαλμικές σταγόνες Thealoz Duo προσφέρουν πολλά οφέλη για τα μάτια σας. Η μοναδική σύνθεσή τους βασίζεται σε υαλουρονικό οξύ και τρεχαλόζη, τα οποία προσφέρουν άμεση και διαρκή ενυδάτωση στα μάτια, ελαχιστοποιώντας την αίσθηση ξηρότητας και αίσθημα καψίματος. Ταυτόχρονα, παρέχουν προστασία στην επιφάνεια των ματιών από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι ρύποι. Επιπλέον, οι σταγόνες Thealoz Duo δεν περιέχουν συντηρητικά και είναι ασφαλείς για ανθρώπους που φορούν φακούς επαφής. Με τις οφθαλμικές σταγόνες Thealoz Duo, μπορείτε να απολαύσετε ενυδατωμένα και προστατευμένα μάτια καθημερινά.

Τέλος το διάλυμα του Thealoz® Duo είναι Υπότονο για να προσφέρει ανακούφιση και προστασία σε χρήστες φακών επαφής, χωρίς να επηρεάζει τους μαλακούς φακούς λόγο έλλειψης συντηρητικών.

Το Thealoz® Duo βρίσκεται σε φιαλίδιο πολλαπλών χρήσεων χωρίς συντηρητικά χάρη στο σύστημα φίλτρων Abak®. 

Το μοναδικό Τεχνητό Δάκρυ με Διπλή Συστασή και Πολλαπλή Δράση για κάθε τύπο ξηροφθαλμίας

Σύσταση: Τρεχαλόζη 3% & Υαλουρονικό 0,15%

Δες επίσης:

Σταγόνες για τα μάτια

Κρέμες Προσώπου Frezyderm

Βιταμίνες Solgar

3662042004193
10 αντικείμενα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Add Related products to weekly line up

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

7 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: