Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα
close

Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Sorbet

  • Επανεκκινεί τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας
  • Αποκαθιστά τα αποθέματά της σε νερό 
  • Χαρίζει ελαστικότητα και άνεση στην επιδερμίδα

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στον λαιμό, μετά τον ορό. 

Γιατί αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες;  

Οι ευαίσθητες επιδερμίδες είναι ευεπηρέαστες. Όταν η επιδερμίδα υποστεί κάτι αγχογόνο ή μια αλλαγή στο περιβάλλον της, ο υδρολιπιδικός φραγμός αλλοιώνεται και δεν επιτελεί πια τον ρυθμιστικό του ρόλο. Τότε οι απώλειες νερού γίνονται μεγαλύτερες από τα αποθέματα νερού: το όριο ανοχής της επιδερμίδας μειώνεται! Κι έτσι προκαλείται ένας φαύλος κύκλος: εκτεθειμένη σε ισχυρές απώλειες νερού, η επιδερμίδα είναι ακόμα πιο απροστάτευτη και επομένως γίνεται ακόμα πιο ευαίσθητη και αντιδρά περισσότερο στις διάφορες επιθέσεις του περιβάλλοντος (ακτίνες UV, ζέστη, κρύο, άνεμος, άγχος…).

Τα σημάδια που παρουσιάζει η ευαίσθητη επιδερμίδα είναι η υπερθέρμανση, η έλλειψη άνεσης και η ερυθρότητα. Συνδυάζοντας δύο ισχυρά καταπραϋντικά συστατικά, το χαμομήλι και το Νερό σταφυλιών, η Sorbet  Vinosource γίνεται ο σύμμαχος των ευαίσθητων επιδερμίδων. Το Νερό σταφυλιών είναι ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό της Caudalie που στοχεύει ειδικά στη μείωση της ευαισθησίας της επιδερμίδας, προσφέροντας ενυδάτωση και άνεση. 

Τι είναι το Νερό σταφυλιών; 

Το Νερό σταφυλιών είναι ένα φυτικό νερό που εξάγεται από τα σταφύλια την εποχή του τρύγου. Έχει εξαιρετικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.   

Τι είναι το Vinolevure®;

Το Vinolevure® προέρχεται από το τη μαγιά του κρασιού που χρησιμοποιείται κατά την οινοποίηση και έχει φυσικές ενισχυτικές και προστατευτικές ιδιότητες. 

3522930003335

Προϊόντα από την ίδια κατηγορία

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Product added to compare.