Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -20%
    KORRES - ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ CC Cream SPF30, 30ml - LIGHT

Το Άγριο Τριαντάφυλλο της ΚΟΡΡΕΣ "ανθίζει" σε μια νέα CC Cream!

Ενυδατική Κρέμα για κάλυψη των ατελειών, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο

Προστασία, ενυδάτωση, ομοιόμορφη επιδερμίδα με μία κίνηση!

Με εκχύλισμα corob tree που καταπραύνει από ερεθισμούς και Άγριο Τριαντάφυλλο που εμφανίζει επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.

Ολοκαίνουρια άφιξη, η CC κρέμα της ΚΟΡΡΕΣ που κρύβει στην καρδιά της τη λάμψη και τις ευεργετικές ιδιότητες του Άγριου Τριαντάφυλλου.

Διάσημο συστατικό της ΚΟΡΡΕΣ, το Άγριο Τριαντάφυλλο συναντά επιπλέον εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά με στόχο να ενυδατώνει σε βάθος και να καταπραύνει την επιδερμίδα ενώ καλύπτει τις ατέλειες, φωτίζει και βελτιώνει ορατά τον τόνο της. Πιο συγκεκριμένα, το Άγριο τριαντάφυλλο είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές Bιταμίνης C, με σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης, προσδίδοντας λάμψη και φωτεινότητα. Έχει ακόμη,  αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα. Στην CC Cream της ΚΟΡΡΕΣ πρωταγωνιστεί επίσης το εκχύλισμα Carob Tree που καταπραΰνει από ερεθισμούς και έχει αντιοξειδωτική δράση, προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, η βιταμίνη Ε και το Sichuan pepper που βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας και τα επίπεδα ενυδάτωσης ενώ συμβάλλουν στη μείωση της ερυθρότητας.

H ελαφριά υφή της που γίνεται ένα με την επιδερμίδα του προσώπου, ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές, αφήνοντας ένα απόλυτα φυσικό, ομοιόμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα και βέβαια, το SPF 30 για προστασία και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Θα τη βρείτε στα φαρμακεία, σε δυο αποχρώσεις:

light / medium

5203069055577

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία: