Τo PharmaNatura.gr χρησιμοποιεί cookies.  Περισσότερα

close

ESPA
  • -30%
    Lamberts - FLORISENE FOR WOMEN, 90TABS
    Lamberts - FLORISENE FOR WOMEN, 90TABS
    Lamberts - FLORISENE FOR WOMEN, 90TABS

Lamberts Florisene For Women

Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, η χαμηλή πρόσληψη του αμινοξέος L-lysine μπορεί να επιδεινώσει τα μειωμένα επίπεδα φερριτίνης. Επιπλέον, κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε μερικές γυναίκες τα επίπεδα της φερριτίνης δεν βελτιώνονται χωρίς τη συμπληρωματική χορήγηση L-lysine.

Ειδικά σχεδιασμένη πολυβιταμίνη για την διατήρηση της καλής υγειας των γυναικείων μαλλιών.

Το Florisene είναι μία παγκοσμίως πατενταρισμένη φόρμουλα και είναι διαθέσιμη μόνο για φαρμακευτική και ιατρική χρήση.

Η χρόνια τελογενής τριχόπτωση προσβάλλει  εκατομμύρια γυναίκες και το Florisene είναι η οικονομική-ιδανική λύση για άτομα (μεταξύ 18-50χρονών) που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα.  Όταν η φερριτίνη του ορού πέφτει κάτω από ένα συγκεκριμένο σημείο, το οποίο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο (συνήθως κυμαίνεται από 40-70mcg), διακόπτεται ο κύκλος της ανάπτυξης της τρίχας και εμφανίζεται η τριχόπτωση.

Σε μερικές γυναίκες, αυτό οδηγεί σε σταδιακή απώλεια τριχών – με τελικό αποτέλεσμα την αραίωση των μαλλιών. Σε άλλες γυναίκες, η απώλεια των μαλλιών είναι πολύ εμφανής, οπότε και παρατηρείται μεγαλύτερη ποσότητα τριχών στη βούρτσα και στη μπανιέρα μετά το λούσιμο.

Το χαμηλό επίπεδο φερριτίνης στον ορό των γυναικών είναι πλέον ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο πρόβλημα εξαιτίας της μειωμένης κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και της απώλειας αίματος κατά την διάρκεια της έμμηνου ρύσεως στις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας. Επίσης, μία χαμηλή συγκέντρωση φερριτίνης στον ορό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ασθενής πάσχει από αναιμία (δηλαδή ότι έχει χαμηλά επίπεδα αιμογλοβίνης), γιατί η χρόνια τριχόπτωση μπορεί να εμφανιστεί χωρίς να αλλάξει τη συγκέντρωση της αιμογλοβίνης. Έρευνες έδειξαν ότι εάν η συγκέντρωση της φερριτίνης στον ορό ανέβει πάνω από το οριακό σημείο του κάθε ατόμου, τότε έχουμε επανάκτηση της φυσιολογικής ανάπτυξης της τρίχας.

Οι μελέτες που έχουν υποστηρίξει αυτό το γεγονός, έχουν, επίσης, αναγνωρίσει τη σημασία της πρόσληψης ενός συγκεκριμένου συνδυασμού θρεπτικών συστατικών, τα οποία εμπεριέχονται στο Florisene.

Το Florisene αποτελεί ένα κλινικό κλινικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα σιδήρου, το οποίο αποτελείται από μία μορφή σιδήρου που έχει υψηλό βαθμό απορρόφησης, ένα σημαντικό επίπεδο του απαραίτητου αμινοξέος L-lysine, και δύο άλλων συστατικών που βοηθάνε στην καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση του σιδήρου από τον οργανισμό. (IRON-SYNERGISTS). Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, η χαμηλή πρόσληψη του αμινοξέος L-lysine μπορεί να επιδεινώσει τα μειωμένα επίπεδα φερριτίνης. Επιπλέον, κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε μερικές γυναίκες τα επίπεδα της φερριτίνης δεν βελτιώνονται χωρίς τη συμπληρωματική χορήγηση L-lysine.

Δοσολογία: 3 ταμπλέτες ανά ημέρα για τους πρώτους 6 μήνες.

Στη συνέχεια, για διατήρηση, χορηγούμε 1 ταμπλέτα ημερησίως ή σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες που χάνουν πολύ αίμα κατά την περίοδο ή καταναλώνουν λίγο ή καθόλου κόκκινο κρέας, μπορεί να χρειάζεται να παίρνουν 2 ταμπλέτες / ημέρα. Το Florisene πρέπει να λαμβάνεται μαζί με νερό μισή έως μία ώρα πριν το φαγητό ή όταν το στομάχι είναι άδειο.

Είναι προτιμότερο να αποφεύγετε την κατανάλωση ροφημάτων που περιέχουν γάλα, ή τσάι και καφέ εντός μιας ώρας από την λήψη του Florisene, γιατί αυτά τα ροφήματα επηρεάζουν την απορρόφηση των συστατικών του.

5055148403331
1 Αντικείμενο

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

4 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: