ESPA
  • -20%
    DUCRAY Neoptide Lotion 100ml (Αγωγή Κατά της Ανδρικής Τριχόπτωσης)
    DUCRAY Neoptide Lotion 100ml (Αγωγή Κατά της Ανδρικής Τριχόπτωσης)

Ducray Neoptide Lotion for Men - 100ml

Λοσιόν για την αντιμετώπιση της ανδρικής τριχόπτωσης. 

Περιέχει έναν συνδυασμό καινοτόμων δραστικών συστατικών, στοχευμένων με ευρεσιτεχνία, που επιτρέπει τη δράση στα φαινόμενα που εμπλέκονται στην επίμονη τριχόπτωση. 

Κύρια συστατικά 

  • Το peptidoxyl-4 διεγείρει την μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και διευκολύνει τη μεταφορά των απαραίτητων στοιχείων για τον κυτταρικό μεταβολισμό. 
  • Το monolaurine μειώνει την δραστικότητα του ενζύμου - κλειδί το οποίο έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους κύριους παράγοντες της τριχόπτωσης. 
  • Ο συνεργικός και κατοχυρωμένος συνδυασμός των δύο παραπάνω συστατικών, δρας ως πραγματικός "επιταχυντής" της ανάπτυξης της τρίχας, αφού ομαλοποιεί το σήμα που παίζει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση των κυττάρων του τριχοθύλακα. 

Αποτελεσματικότητα: επιμηκύνει την ζωή της τρίχας, η τριχόπτωση αναχατίζεται, η πυκνότητα των μαλλιών ενισχύεται. 

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Με ελαφριά υφή, που ευνοεί τη βέλτιστη απορρόφησή της και δεν λιπαίνει τα μαλλιά. 
  • Με καλή ανεκτικότητα, ακόμη και σε ευαίσθητο τριχωτό. 
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Εφαρμόστε 1 φορά την ημέρα, 9 ψεκασμούς σε στεγνό ή βρεγμένο τριχωτό, κυρίως στην κορυφή του κρανίου (περιοχή με αραίωση).  Καντε καλό μασάζ για να διευκολύνετε την απορρόφηση της λοσιόν.  Μην ξεβγάλετε. Αποφύγετε το λούσιμο για 2 ώρες μετά την εφαρμογή  Για μέγιστη αποτελεσματικότητα,, η αγωγή θα πρέπει να διαρκεί για τουλάχιστον 3 μήνες. 

Για την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της αγωγής, συνιστάται η παράλληλη χρήση του σαμπουάν ANAPHASE Shampooing Creme Stimulant - 400ml.

3282770038842

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

3 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: